USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elon Musk, Twitter'da Kullanılmayan Hesapları Siliyor!

Elon Musk, Twitter'da yıllardır aktif olmayan hesapların silinmeye başladığını açıkladı. Musk, geçmişte bununla ilgili yaptığı açıklamada 1,5 milyar hesaptan bahsetmişti...

Elon Musk, Twitter'da Kullanılmayan Hesapları Siliyor!
09-05-2023 09:47
Google News

44 ÖZETİ| milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın alan ve o günden beri de radikal kararlar veren Elon Musk, bundan birkaç ay önce bir açıklama yapmış ve Twitter'da aktif olarak kullanılmayan hesapların silineceğini, hesaplara ait kullanıcı adlarının da boşa çıkarılacağını söylemişti. Yapılan açıklamaya göre yıllardır tweet atılmayan, giriş bile yapılmayan 1,5 milyar adet hesap, yakın zamanda silinecekti.

Elon Musk'ın yaptığı yeni bir açıklama, söz konusu sürecin resmen başladığını gözler önüne seriyor. Elon Musk'ın Twitter'daki açıklamasına göre yıllardır kullanılmayan "pasif durumdaki" hesapların temizliğine başlandı. Bir de uyarı yapan Musk, bundan kaynaklı olarak takipçi sayılarında düşüş yaşanabileceğini belirtti.

Elon Musk'ın Twitter'daki açıklaması şöyleydi:

"Yıllardır hiçbir etkinliği olmayan hesapları temizliyoruz. Bu nedenle takipçi sayısında düşüş görebilirsiniz."

Elon Musk'ın yaptığı açıklama, yepyeni kullanıcı adlarının Twitter'da özgürleşeceğinin açık bir göstergesi. Eğer geçmişte almak istediğiniz ancak bir türlü sahip olamadığınız bir kullanıcı ismi varsa hesabın kapanıp kapanmadığını takip edebilirsiniz. Elon Musk, boşa çıkan kullanıcı isimlerinin nasıl alınacağına ilişkin bir şey söylemedi ancak bu konuda özel bir işlem olacağını düşünmüyoruz. Normal şekilde kullanıcı adı değişikliği yapmanız, boşa çıkan ismi almanızı sağlayabilir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu