USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elektrikli Vosvos mu geliyor? Volkswagen'den heyecanlandıran paylaşım!

Volkswagen, önümüzdeki ay sinemalarda ve Netflix'te gösterime girecek olan yeni animasyon filmde elektrikli Beetle konseptini ortaya koydu.

Elektrikli Vosvos mu geliyor? Volkswagen'den heyecanlandıran paylaşım!
13-06-2023 22:22
Google News

Elektrikli ÖZETİ| otomobillerin sayısı her geçen gün artarken üreticiler de yatırımlarını bu yönde yapıyor. Elektrikli otomobiller konusunda en ciddi markalardan biri olan Volkswagen de şimdiye kadar birçok farklı modelini tanıttı. Şirket önümüzdeki dönemde ise ikonik modelini tekrar hayata geçirebilir.

İkonik Volkswagen Beetle elektrikli motorla geri dönebilir

Volkswagen geçtiğimiz gün yayınlanan bir video ile otomobilseverleri oldukça heyecanlandırdı. Alman üretici, önümüzdeki ay sinemalarda ve Netflix‘te gösterime girecek olan Miraculous: Ladybug & Cat Noir isimli yeni animasyon filminde yeni elektrikli Beetle konseptini ortaya koydu.

Volkswagen Beetle'ın oldukça başarılı bir konsept çalışması olan bu görsel, ikonik modelin geri dönebileceğini düşünere şimdiden heyecanlanmış durumda. Volkswagen'den ise henüz elektrikli Beetle modelini doğrulayan bir açıklama gelmedi.


Volkswagen yeni ticarisini tanıttı! Yakında Türkiye'de

Volkswagen yeni ticarisini tanıttı! Yakında Türkiye'de

Alman marka için yeni bir çağı temsil eden Volkswagen Multivan, hibrit güç ünitesi ve otonom sürüş teknolojisi ile öne çıkıyor.

Uzun üretim hayatı boyunca 23 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Volkswagen Beetle, 2019 yılı ile birlikte ise üretim bantlarına veda etmişti. Vosvos lakabıyla ülkemizde de oldukça sevilen araç, üçüncü neslinde ise çok daha modern bir görünüme kavuşmuştu. Tasarımı ile hâlâ dikkat çekmeyi başaran aracın olası geri dönüşü ise herkesi memnun edecektir.

Volkswagen Beetle'ın arkadan motorlu ve yere yakın düzeni aslında bir elektrikli otomobil için oldukça uygun görünüyor. Şirket, ikonik aracın orijinal kurulumunu koruyarak ortaya oldukça başarılı bir elektrikli otomobil çıkarabilir. Görsellerdeki kırmızı araç da bunun bir kanıtı niteliğinde.

Volkswagen E-BugsterVolkswagen ID. Buggy

Aslında Volkswagen'in mevcut elektrikli otomobil stratejisine göz attığımızda elektrikli Beetle'ın imkansız olmadığını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Alman üretici, bilindiği gibi ikonik T1 modelini ID. Buzz adı altında elektrikli olarak tekrar hayata döndürdü. Aynı durum Beetle için de geçerli olabilir.

Volkswagen, 2017 yılında sergilediği E-Bugster ve 2019 yılında tanıttığı ID. Buggy konseptelriyle eletrikli Beetle modeline göz kırpmıştı. Yapılan son paylaşım ile bu iddialar daha da güçlenmiş oldu. Peki siz olası bir elektrikli Volkswagen Beetle hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsinz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Farklı İstasyonlardan Yakıt Almak Arabaya Zarar Verir mi?
Farklı İstasyonlardan Yakıt Almak Arabaya Zarar Verir mi?

Kimi zaman favori markamızdan saparak farklı benzin istasyonlarından yakıt alabiliyoruz. Peki bunun bir zararı var mı?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu