USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elektrikli Tesla Semi tır fabrikasından yeni görseller geldi!

Tesla Semi fabrikası ile ilgili bitmiş halini gösteren görseller yayınlandı. Nevada'daki Gigafactory yakınlarına inşa ediliyor.

Elektrikli Tesla Semi tır fabrikasından yeni görseller geldi!
28-07-2024 14:08
Google News

Tesla, ÖZETİ| Nevada'daki Gigafactory yakınlarında inşa edeceği yeni Semi fabrikasının render görüntülerini yayımladı. Fabrika önümüzdeki yıl üretime başlayacak. Tesla'nın devasa elektrikli kamyonu Semi için özel bir fabrika yolda. İşte Tesla Semi tır fabrikası görüntüsü ve detayları…

Tesla Semi fabrikasının bitmiş halini gösteren render görüntüsü paylaşıldı

Semi, ilk olarak 2017'de tanıtılmıştı ve o zamandan beri elektrikli araç dünyasında büyük bir heyecan yaratmıştı. İlk planlara göre 2020'de piyasaya sürülmesi gerekiyordu, ancak bazı üretim zorlukları nedeniyle ancak 2022'nin sonlarına doğru üretime geçebildi. İlk yıl içerisinde sadece 70 adet Semi üretildi ve bunlar genellikle iç testler ve PepsiCo gibi büyük müşterilere teslim edildi.

Tesla Semi tır fabrikası render görüntüleri fotoğraf bitmiş hali 2024

Tesla'nın yeni fabrikası, Semi üretim kapasitesini ciddi şekilde artırmayı hedefliyor. Tesla, bu yeni fabrikada yılda 50 bin adet Semi üretmeyi planlıyor. Fabrikanın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Semi Proje Müdürü Dan Priestley, fabrikanın inşaat süreciyle ilgili güncel fotoğraflar ve tamamlandığında nasıl görüneceğini gösteren render görüntüler paylaştı

Tesla Semi, diğer tırlara toz yuttururken görüntülendi!

Tesla Semi, diğer tırlara toz yuttururken görüntülendi!

Twitter'da paylaşılan bir videoda Tesla'nın elektrikli tırı diğer dizel motorlu kamyon ve tırları kolayca geride bırakıyor.

Görsellerde fabrikanın büyüklüğü ve modern tasarımı dikkat çekiyor. Bu yeni tır fabrikası, Tesla'nın elektrikli ağır vasıta pazarında büyük bir yer edinmesini sağlayacak. Semi, yüksek menzili ve güçlü performansıyla dikkat çeken bir araç.

elektrikli-tesla-semi-tir-fabrikasi-yeni-gorseller

Yeni fabrika sayesinde, Tesla Semi'nin üretim kapasitesi artacak ve daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilecek. Siz ne düşünüyorsunuz? Tesla'nın yeni Semi fabrikası hakkındaki görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin siber güvenlik alanında vizyon belgesi olan Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı’nın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurarak, 18 ulusal siber güvenlik hedefi belirlediklerini kaydetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu