USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elektrikli MG'ler için geri sayım başladı! Ne zaman geliyor?

l lang=

Elektrikli MG'ler için geri sayım başladı! Ne zaman geliyor?
23-09-2024 18:52
Google News

MG ÖZETİ| Türkiye, yetkili servis ağını ülke çapında genişletmeyi hedefliyor. Şirket, bugüne kadar 17 ile hizmet veren servis noktasını yıl sonuna kadar 23 ile çıkaracak. Buna göre tüm Türkiye'deki yetkili servislerinde çalışan teknisyenlerine TSE sertifikası aldıran ilk ve tek otomotiv markası oldu.

Hibrit motor MG HS Ekim'de Türkiye'de

29 ilde 37 bayi ve 700'e yakın çalışanıyla hizmet veren MG; elektrikli araç alanında büyümek istiyor. 2024 sonuna kadar yetkili servis sayısını 40'a çıkarmayı hedefleyen marka, hizmet ağıyla elektrikli MG için yatırımlarını artırıyor.

MG Türkiye olarak, 29 ilde toplam 37 bayimizde çalışan tüm teknisyenlerimizin TSE sertifikasyonunu tamamlayan ilk ve tek marka olmanın mutluluğunu yaşıyor, 2024 sene sonunda yetkili servis adedimizi 40'a çıkarmayı hedefliyoruz. Bu anlamda, elektrikli araç dünyasında öncü rolümüzü… pic.twitter.com/Y5Q6AuPJ9I

— MG Türkiye (@mgmotorturkiye) September 23, 2024

Öte yandan, MG'nin merakla beklenen yeni modelleriyle ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Turbo hibrit teknolojisine sahip Yeni MG HS'nin Ekim ayında Türkiye pazarına girmesi planlanıyor. İlgilenenler için ön satış seçenekleri sunulacak.

Avrupa'nın en büyük batarya şirketi, elektrikli araç krizine yenik düştü!

Avrupa'nın en büyük batarya şirketi, elektrikli araç krizine yenik düştü!

Elektrikli araç batarya şirketi Northvolt, kriz nedeniyle işten çıkarmalar ve fabrika genişletmelerini durdurma kararı aldı.

Ayrıca, MG'nin akıllı bağlantı sistemi iSmart'ın Türkiye'de kullanıma uygunluğu onaylandı. Demo araç testlerinin başarıyla tamamlanmasının ardından, iSmart'ın 2024 yılı bitmeden Türkiye'deki kullanıcılara sunulması planlanıyor.

MG Türkiye, müşteri memnuniyetine verdiği önemi sürekli eğitim programlarıyla da gösteriyor. TSE sertifikalı teknisyenlerden oluşan ekibiyle, elektrikli araç servisinde kalite ve uzmanlığı bir araya getiriyor.

MG Türkiye, elektrikli araç teknolojisindeki yenilikleri ve gelişmiş hizmet anlayışını birleştirerek, Türkiye otomotiv pazarında fark yaratmak istiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HarmonyOS Next, Daha Çıkmadan 10 Bin Uygulamaya Ulaştı
HarmonyOS Next, Daha Çıkmadan 10 Bin Uygulamaya Ulaştı

Huawei'nin Android tabanlı olmayan, tamamen kendine özel işletim sistemi HarmonyOS Next, daha çıkmadan 10 bin uygulamaya ulaşmayı başardı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu