USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? EPDK açıkladı

Kışın yaklaşmasıyla faturalarda artış endişesi de arttı. Elektrik ve doğalgaz fiyatlarındaki olası bir artış enflasyona da doğrudan etki ediyor. Zam var mı? EPDK açıkladı

Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? EPDK açıkladı
28-09-2024 07:32
Google News
Kışın ÖZETİ| yaklaşmasıyla faturalarda artış endişesi de arttı. Elektrik ve doğalgaz fiyatlarındaki olası bir artış enflasyona da doğrudan etki ediyor. Zam var mı? EPDK açıkladıAbone ol

Yaklaşan kış ayları öncesi gözler doğalgaz ve elektrik tarifelerinde...

NTV'nin sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), ekim ayı için elektrik tarifelerinde değişiklik yapmadı. Tarife üç ay için geçerli olacak.

Sektör kaynakları, maliyetlerde olağanüstü bir artış yaşanması ve gerekli görülmesi halinde bu süre içerisinde tarifelerde değişikliğe gidilebileceğini belirtti.

BOTAŞ’ın da ay sonunda doğalgaz toptan satış tarifesini açıklaması bekleniyor.

Tarifelerin enflasyona doğrudan etkisi sebebiyle doğalgaz fiyatlarında konut aboneleri için herhangi bir artış beklenmiyor.

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarındaki olası bir artış, enflasyon hesaplamalarını da doğrudan etkiliyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, fiyat ayarlamalarını enerji fiyatlarının enflasyona etkisini de göz önünde bulundurarak yaptıklarını söylemişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ChatGPT Plus Abonelik Fiyatlarına Zam Gelebilir
ChatGPT Plus Abonelik Fiyatlarına Zam Gelebilir

OpenAI'ın ChatGPT Plus abonelik fiyatlarına zam yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İlk aşamada yüzde 10 olacak zam, ilerleyen yıllarda yüzde 120 seviyelerine kadar ulaşacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu