USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elazığ Karakoçan ilçesinde karla mücadele çalışması sürüyor

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından Karakoçan Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları sürüyor. Karakoçan’ın yoğunluk yaşanan cadde ve mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ulaşımın aksamaması için her türlü önlem alındı.

Elazığ Karakoçan ilçesinde karla mücadele çalışması sürüyor
28-01-2024 14:13
Google News
Elazığ’da ÖZETİ| etkili olan kar yağışının ardından Karakoçan Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları sürüyor. Karakoçan’ın yoğunluk yaşanan cadde ve mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ulaşımın aksamaması için her türlü önlem alındı.Abone ol

Elazığ genelinde kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte, Karakoçan ilçesinde de kar hayatını olumsuz etkiledi. Bu çerçevede Karla Mücadele Ekipleri tarafından ilçe genelinde başlatılan çalışmalar, yoğun bir şekilde devam ediyor. İş makineleri ve ekiplerle birlikte Karakoçan’ın bütün mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için her türlü önlem alındı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iOS 18.0.1 Güncellemesi Yayımlandı: İşte Yenilikler
iOS 18.0.1 Güncellemesi Yayımlandı: İşte Yenilikler

Apple, iOS 18 için hazırladığı ilk güncelleme olan iOS 18.0.1'i yayımladı. Bu sürüm, iOS 18'de tespit edilen sorunlara odaklanıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu