USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ekonomik kriz tartışmasında sokak ayağa kalktı: 'Sen ne konuşuyorsun ilkokul mezunu!'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ekonomiye dair yaptığı açıklamada Bilerek ani yapmıyoruz. Enflasyon düşmeye meyilli ifadelerini kullandı. Cumhuriyet TV yurttaşlara Nebati'nin açıklamalarını sordu. Röportaj esnasında yaşanan tartışma hızlı bir şekilde kavgaya dönüşt

Ekonomik kriz tartışmasında sokak ayağa kalktı: 'Sen ne konuşuyorsun ilkokul mezunu!'
26-01-2023 22:21
Google News

Hazine ÖZETİ| ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ekonomiye dair yaptığı açıklamada enflasyonun aşağı inmesi için kurdaki oynamaların engellenmesi gerektiğini belirtti. Bunun sağlandığını ve enflasyonun aşağı doğru meyilli olduğunu ifade eden Nebati "Bilerek ani yapmıyoruz" dedi. Cumhuriyet TV yurttaşlara iktidarın durdurak bilmeyen enflasyona dair verdiği "vaatleri" sordu.

RÖPORTAJ ESNASINDA BÜYÜK TARTIŞMA

Cumhuriyet TV sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Röportaj esnasında Bakan Nebati'nin sözleri sorulan yurttaşlar arasında büyük tartışma yaşandı.

Ekonomik krizle ilgili mikrofonumuza yanıt veren yurttaşlardan biri "Hükümetin kendine göre bir bildiği vardır. Fiyatların düşeceğine inanıyorum. Kılıçdaroğlu seçilirse üç ayda bir seçim olur çünkü yürütemez." ifadelerini kullandı ve çevredekilerden tepki gecikmedi. Tartışmanın içinde olan yurttaşlardan birinin "Sen ne konuşuyorsun ilkokul mezunu!" demesi üzerine tartışma büyüdü. İktidarı savunan yurttaş ile diğer yurttaş uzunca süre birbirlerine hakaret yağdırdı.

KAVGAYI ÇEVREDEKİLER AYIRDI

Kavganın şiddetlenmesi üzerine ilk başta konuşan yurttaş karşısındakine "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek tehdit savurdu ve tartıştığı kişiye saldırma girişiminde bulundu. Tartışan yurttaşları çevredekiler müdahale ederek ayırdı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Böcekler Neden Kemik Yemezler?
Böcekler Neden Kemik Yemezler?

Bir etin üzerine toplanan böcekleri, onu saatler içinde bitirdiklerini görüyoruz. Peki ortada kalan kemiklere ne oluyor dersiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu