USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ekipleri alarma geçirmişti: Çocuk silahı olduğu ortaya çıktı!

Antalya-Kemer karayolunda bir otomobilden yola doğru silah gösterildiği ihbarı, jandarma ekiplerini alarma geçirmişti. Yapılan incelemede 8 yaşındaki bir çocuğun tahtadan oyuncak silahı dışarıya doğru tuttuğu ortaya çıktı.

Ekipleri alarma geçirmişti: Çocuk silahı olduğu ortaya çıktı!
23-09-2024 17:17
Google News

Sosyal ÖZETİ| medyada Antalya-Kemer D400 Karayolu tüneller bölgesinde seyir halindeki bir araçtan yola doğru silah gösterilmesi ile ilgili video yayınlanması üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekipleri harekete geçti.

Ekiplerin yaptığı incelemede Ş.Y. isimli vatandaşın kullandığı otomobilin ön yolcu koltuğundaki 8 yaşındaki oğlu M.Y.'nin tahtadan yapılmış bir oyuncak silahı araçtan dışarıya doğru tuttuğu tespit edildi.

Yapılan açıklamada, "Antalya D 400 Karayolu tüneller bölgesi üzerinde bir araçtan yola doğru silah gösterilmesi ile ilgili video yayınlanmış olup, yapılan ilk araştırmada aracın Kemer Tekirova Mahallesi'nde bulunan bir şirkete ait olduğu aracı Şahabettin Yurtseven’in kullandığı, ön yolcu koltuğunda oturan 8 yaşındaki oğlunun aracın yoldan geçtiği esnada tahtadan yapılmış bir oyuncak silahla dışarıya doğru tuttuğu tespit edilmiştir." denildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
LoL Dünya Şampiyonası Şarkısı Linkin Park'tan Geliyor
LoL Dünya Şampiyonası Şarkısı Linkin Park'tan Geliyor

Riot Games'in her yıl LoL Dünya Şampiyonası'na özel yayınladığı turnuva şarkısı bu yıl Linkin Park'tan geliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu