USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Ek tercih KYK yurt başvuruları ne zaman 2022? KYK yurt başvuruları ne zaman yapılacak?

KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından birçok öğrenci Kredi Ve Yurtlar Kurumu tarafından sağlanmakta olan yurtlarda barınmaya başladı. Başvuru gerçekleştirmeyen adaylar ise Ek tercih KYK yurt başvuruları ne zaman 2022? Sorusunu araştırıyor. Fikir değiştiren

Ek tercih KYK yurt başvuruları ne zaman 2022? KYK yurt başvuruları ne zaman yapılacak?
28-09-2022 13:04
Google News

Ek ÖZETİ| tercih KYK yurt başvuruları ne zaman 2022? Sorusu, fikir değiştiren öğrenciler tarafından merak ediliyor ve araştırılmaya devam ediliyor. KYK yurdunda sonradan yerleşmek isteyen kişiler başvuru yapabileceklerinin araştırması içerisindeler. Peki, Ek tercih KYK yurt başvuruları ne zaman 2022? KYK yurt başvuruları ne zaman yapılacak?

EK TERCİH KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN 2022?

KYK yurt başvuruları için tercih yapma imkanı yoktur. Başvuru gerçekleştirildikten sonra yerleştirilen yurtlardan daha sonra nakil istenebilmektedir. KYK yurtlarında barınmak için yapılan başvurular ise dönem içerisindeki herhangi bir tarihte e-devlet kapısı üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

KYK BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yurt başvuruları ÖSYM yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasının ardından e-Devlet Kapısı üzerinden alınmaktadır. Bu sebeple e-Devlet şifresi olmayan öğrencilerin kimliği ile birlikte PTT şubelerine giderek e-Devlet şifresi almaları veya diğer e-Devlet giriş yöntemlerinden birine (internet bankacılığı, e-imza, mobil imza, T.C. kimlik kartı) sahip olmaları gerekmektedir.

Emir Ceran Emir Ceran Gündem Editörü Haberler.com - Gündemwww.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iOS 18'in bu özelliği sosyal medyanın gündeminde!
iOS 18'in bu özelliği sosyal medyanın gündeminde!

iOS 18 ile uygulama simgeleri değiştirme nasıl yapılır? Kullanıcılar yeni işletim sisteminde renk ayarlarıyla oynayabilecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu