USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Efsane isimden Kenan Yıldız yorumu: Büyük bir futbolcu...

Tüm Spor - İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Francesco Totti, Juventus forması giyen genç yıldız Kenan Yıldız hakkında açıklamalarda bulundu.

Efsane isimden Kenan Yıldız yorumu: Büyük bir futbolcu...
21-10-2024 20:42
Google News

Yıllar ÖZETİ| önce futbola veda eden İtalya ve Roma efsanesi Francesco Totti, Juventus forması giyen Kenan Yıldız hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Betsson Sport Day'e yaptığı konuşmada Kenan Yıldızın genç bir yetenek olduğunu belirten 48 yaşındaki isim, "Kenan genç bir yetenek, kendini kanıtlaması gerekiyor. Şimdiye kadar bunu parça parça gösterdi. Juventus gibi büyük bir kulüpte ve büyük potansiyeli var. Büyük bir oyuncu olabilir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"DEL PIERO İLE KIYASLAMAK HAKSIZLIK"

Kenan Yıldız ile Del Piero'nun kıyaslamayı genç yıldız için faydasız olacağını söyleyen Totti, "Onu Del Piero ile kıyaslamak haksızlık olur. Tamamen farklı iki şey. Bu genç için faydalı olmaz çünkü Del Piero'nun Juventus için yaptıklarını bir oyuncunun tekrarlaması zor olacak. Del Piero, Del Piero'dur. 10 numarayı giymek kolay değil. 10 numara ağırlık taşır. Bunu giymek için güçlü omuzlara sahip olmak gerekir." sözlerini sarf etti.



FUTBOLA DÖNECEK Mİ?


Futbola geri dönme ihtimali hakkında da konuşan Roma efsanesi, "Hayatta asla asla deme. Geçmişte bazı oyuncular birkaç yıl aradan sonra geri döndü. Serie A'da oynamak için çok iyi antrenman yapmam lazım. Yakın zamanda birkaç Serie A takımı benimle temasa geçti. Bu bir ay önce oldu ve bana biraz çılgınlık gibi geldi. Düşünmek için biraz zaman verdiler. Kendime sordum, 'Neden bunca yıl sonra hala bunu soruyorlar?' İki ayda hazır olabilirim aslında." dedi.

Bu sezon takımı ile tüm kulvarlarda 10 maça çıkan 19 yaşındaki milli yıldızımız, 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mercedes-Benz, Elektrikli Araçlarda Batarya Krizini Çözebilecek Yeni Fabrikasını Duyurdu
Mercedes-Benz, Elektrikli Araçlarda Batarya Krizini Çözebilecek Yeni Fabrikasını Duyurdu

Mercedes, elektrikli otomobil bataryalarını yüzde 96 oranında geri dönüştürmeyi sağlayacak yeni tesisini hizmete aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu