USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Efeler’de kadın emeği ürünler çeşitleniyor

Efeler’in tarımına değer kazandırmak için ortaya koyduğu çalışmaların başında gelen yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nda üretilen ürünler çeşitleniyor. Belediyeye ait 29 dönümlük tarım arazisinde yetiştirilen domatesler kadın çalışanların emekleriyl

Efeler’de kadın emeği ürünler çeşitleniyor
20-09-2022 11:21
Google News

Efeler ÖZETİ| Belediyesi’nin yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nda domates konserveleri dolmaya başladı. Sadece kadınların istihdam edildiği tarımsal ürün fabrikasında üretilen; enginar kalbi, saplı enginar, çanak enginar konserveleri, şevketi bostan, deniz börülcesi, deniz fasulyesi, erişte gibi ürünlere bir yenisi daha eklendi.

Gödrenli Mahallesi’ndeki Efeler Belediyesi’ne ait 29 dönümlük tarım arazisinde yetiştirilip hasat edilen domatesler fabrikada işlenmeye başladı. Domateslerin bir bölümü kurutulurken, bir bölümü de kadın çalışanların emekleriyle domates konservelerine dönüşüyor.

Üretilen menemenlik domates konservesi, doğranmış yemeklik domates konserveleri ile kurutulmuş domatesler Efeler halkının sofralarında yerini alacak. Fabrikada üretilen tüm ürünler Efe Bakkal’da uygun fiyatla vatandaşların tüketimine sunulurken, yakın zamanda aktif hale gelecek olan internet sitesi üzerinden de tüm dünyaya satışı yapılabilecek.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu