USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Edirnekapı'daki vahşette son durum! Şifre çözüldü

İstanbul'da İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in yarım saat arayla vahşice öldürülmesi olayında yeni gelişmeler yaşandı.

Edirnekapı'daki vahşette son durum! Şifre çözüldü
13-10-2024 12:57
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| hafta cuma günü saat 16.00 sıralarında, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde kasaplık yapan Semih Çelik (19),Ayşenur Halil'i (19) ve İkbal Uzuner'i (19) katletti.

Önce Ayşenur Halil'i kendi yaşadığı Eyüp'teki evde boğazını keserek öldüren Çelik, Edirnekapı'daki surlarda buluştuğu İkbal Uzuner'in başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak yaşamına son verdi.

'TELEFON ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ'

Türkiye'yi sarsan çifte cinayette yürütülen soruşturmanın son durumunu CNN Türk muhabiri Sinan Koca aktardı;CNN Türk Muhabiri Sinan Ağca konuyla ilgili canlı yayında şu ifadeleri kullandı: “İkbal Uzuner’in telefonunun şifresi polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası çözüldü. Artık diğer katledilen kızın telefonunda ünlü bir markanın telefonu, işletim sistemi farklı olduğu için içerisinde bir şifre bulunuyor ve kırılması çok zor bir durum. Polis ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor. O firma ile de görüşmeler sürüyor. Ardından katledilen kızın da telefonu çözülecek ve bu olay nasıl gerçekleşti? Yazışmalarda ne var? Hepsi ortaya çıkmış olacak.

KATİLİN TELEFONU BULUNAMADI

Katil zanlısının telefonu bulunamamıştı. O telefon hala bulunamadı, onun da dizüstü bilgisayarına el konuldu. İncelemeler devam ediyor. Babası o bilgisayar hakkında konuşuyordu. “Biz odasına girdiğimiz zaman bilgisayarı hemen kapatıyordu, şifresi vardı. Bilgisayarda neler yaptığını biz göremiyorduk” ifadesi vardı.

Bilgisayarın ve telefonların şifresinin çözülmesinin ardından olayın hangi boyutlarda işlendiği, sadece Semih Çelik’in bu olayın içerisinde olup olmadığı, yoksa arkasında başka biri var mı? Cinayetler neden gerçekleşti? Hepsi açığa çıkmış olacak.Kamera kayıtlarından da özellikle görüntüler ortaya çıkmıştı. Katil zanlısı Semih Çelik ileride bulunan surlara yürüdü. Yürüdükçe kızın da bu noktaya geleceğini biliyordu. Kapıya doğru yöneldiler. İlk başta katil zanlısı Semih Çelik surlara çıkış yaptı. Demir korkuluklarla orası tamamen kapatılmış durumda. Kamera kayıtlarında Semih Çelik’in o yoldan yukarı çıktığını, tepe kısmına yürüdüğü, belli bir kısımdan geçerken zorlandığı görülüyor. Ardından kamera kayıtlarından kızın gelmesini beklediğini görüyoruz. Bir süre sonra da İkbal bu noktaya geliyor. İkisi beraber surun üstüne çıktıktan sonra ise vahşi cinayet işleniyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dubai’nin Teknoloji ve Doğayı Bir Araya Getiren Jebel Ali Sahili
Dubai’nin Teknoloji ve Doğayı Bir Araya Getiren Jebel Ali Sahili

Dünya sahnesinde, adını yenilikçi projelerle duyuran ülkelerden biri de Birleşik Arap Emirlikleri. Bu içerikte, Dubai’nin devasa sahil projesi Jebel Ali Sahili’nden bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu