USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Edirne merkezli "change" operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı

Edirne merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından getirdikleri otomobilleri motor ve şasi numaralarını değiştirip sattıkları iddiasıyla yakalanan 8 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Edirne merkezli
11-09-2022 17:34
Google News

Edirne ÖZETİ| İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurt dışından getirdikleri araçları yakınlarının adına tescil ettiren, motor ve şasi numaraları ile plaka ve bazı parçalarını değiştirdikten sonra satan şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Edirne, Trabzon, Zonguldak, Burdur, İstanbul, Kırklareli ve Antalya'da düzenlenen operasyonda 7 araca el konuldu, incelemelerde bu araçların sahte belgelerle satıldığı tespit edildi.

Yurt dışından 41 otomobilin getirildiğini belirleyen ekipler, 8 şüpheliyi gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılardan 4'ü işlemlerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
"SKT" ve "TETT" Arasındaki Fark Ne?

Marketten bir ürün alırken üzerindeki “son kullanma tarihi” ve “tavsiye edilen tüketim tarihi” yazılarını görüyoruz. Bu biraz kafa karıştırıcı olabilir, çünkü ikisi de birçok kişi için aynı anlama geliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu