USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Ed Sheeran, eşinin kanser olduğunu öğrenince yedi şarkı yazdı

Grammy ödüllü Ed Sheeran'ın eşi Cherry Seaborn, başarılı şarkıcının sırrını açıkladı. Seaborn, Ed Sheeran'ın kötü haberi alınca yedi şarkı yazdığını söyledi.

Ed Sheeran, eşinin kanser olduğunu öğrenince yedi şarkı yazdı
01-05-2023 13:12
Google News

İngiliz ÖZETİ| şarkıcı Ed Sheeran'ın eşi Cherry Seaborn, popüler olan şarkılarının arkasındaki sırrı açıkladı. 

Cherry Seaborn, kendisine kanser teşhisi konulmasının ardından Ed Sheeran'ın dört saat içerisinde yedi şarkı yazdığını açıkladı. 

Mail Online'da yer alan habere göre, Seaborn, "Tümör teşhisi kondu. Ertesi gün Eds bodruma inip dört saat içinde yedi şarkı yazdı. "Bazı insanlar günlük tutar ve duygularını kalem aracılığıyla dışa vurur. Eds ise gerçekten yoğun bir duygu yaşadığında şarkı yazar" ifadesinde bulundu.

32 yaşındaki Sheeran, "Müzik benim için her zaman terapi gibi olmuştur. Çocukken düşüncelerimi ve duygularımı ifade etmenin bir yoluydu ve işe yarıyordu. Gerçekten işe yarıyordu" dedi.

Sheeran, ikinci çocuğuna hamile olduğu sırada eşi Cherry’de bir tümör bulunduğunu açıklamıştı. Sheeran, “Korku, depresyon ve endişe içindeyim. Çünkü doğum yapana kadar tedavi sürecine başlanamıyor” demişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iOS 18.1 güncellemesi ne zaman gelecek? Güncellemede neler var, özellikleri neler?
iOS 18.1 güncellemesi ne zaman gelecek? Güncellemede neler var, özellikleri neler?

iOS 18.1 güncellemesinde hangi özelliklerin olduğu Apple kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Kullanıcılar, 'iOS 18.1 ne zaman gelecek? Bu yeni sürümde hangi özellikler var, detaylar neler?' Sorularına yanıt arıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu