USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Ecovacs Deebot T30 Pro Omni tanıtıldı

ECOVACS ROBOTICS, yeni nesil robot süpürgesi DEEBOT T30 PRO OMNI'yi tanıttı. Bu model, paspas pedlerini yüksek sıcaklıkta temizleme ve kurutma özelliğiyle hijyenik bir temizlik sunmayı hedefliyor.

Ecovacs Deebot T30 Pro Omni tanıtıldı
01-10-2024 09:22
Google News

Robotik ÖZETİ| ev aletleri pazarında öne çıkan ECOVACS ROBOTICS, DEEBOT T30 PRO OMNI’yi kullanıcı dostu ve gelişmiş özelliklerle donattı. Yüksek emiş gücü ve özel fırça yapısı sayesinde, evde biriken tozları ve alerjenleri etkin bir şekilde temizleyebiliyor. Otomatik kaldırmalı paspas sistemi, halıları algılayarak paspas plakalarını kaldırıyor ve emiş gücünü artırıyor.

Hijyenik yaşamın yeni standartı

DEEBOT T30 PRO OMNI, gelişmiş teknolojisi  ve özel tasarımı sayesinde alerjik reaksiyonların özellikle bahar aylarında artmasını önleyebiliyor. Güçlü emiş gücü ve özel fırça tasarımıyla evde gözle görülmeyen toz ve alerjenleri etkili bir şekilde topluyor. Halıları tanıma yeteneği sayesinde, paspas sistemi otomatik olarak devreye giriyor plakalarını kaldırıyor ve emiş gücünü maksimum seviyeye çıkarıyor. Böylece, zemin yüzeylerini ve halıları aynı anda temizleyebiliyor. Ayrıca, küçük engellerden kaçınma ve hassas kenar temizliği özellikleriyle evin her köşesine ulaşarak kapsamlı bir temizlik gerçekleştiriyor.

ZeroTangle: Dolanmayı engelleyen fırça teknolojisi

ZeroTangle teknolojisi, ürünün bir diğer önemli özelliği. Evcil hayvan sahiplerinin en büyük temizlik problemlerinden biri olan tüylerin ve saçların dolanmasını ortadan kaldıran bu özel teknoloji sayesinde, robot süpürgeniz kesintisiz bir şekilde çalışarak evinizin her köşesinin hijyenik kalmasını sağlıyor. Bu özellik, düzenli temizlikle birlikte alerjik reaksiyonların azaltılmasına da katkıda bulunuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AMD, İlk Küçük Yapay Zekâ Dil Modeli AMD-135M'yi Duyurdu
AMD, İlk Küçük Yapay Zekâ Dil Modeli AMD-135M'yi Duyurdu

AMD, küçük yapay zekâ dil modeli AMD-135M'yi duyurdu. Meta'nın Llama modeli üzerine inşa edilen yapay zekâ, daha çok özel işletmelere odaklanıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu