USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EA, iki yılın ardından yeni uygulamasını sunuyor

EA, Origin'in yerini alacak yeni bir PC uygulaması kullanıma sunuyor. Mac kullanıcıları bir süre daha Origin'i kullanacak.

EA, iki yılın ardından yeni uygulamasını sunuyor
08-10-2022 12:16
Google News

EA ÖZETİ| bundan tam iki yıl önce Origin için yeni bir alternatif geliştirdiğini duyurdu. Yıllar içinde bazı gelişmeler duysak da uygulama bir türlü kullanıma açılmamıştı. Yeni yapılan bir duyuru ile EA uygulaması açık beta testini tamamladı ve söylenene göre bugüne kadarki en hızlı ve basit kullanımlı bir uygulama oldu. 

YENİ UYGULAMAYI MAC KULLANICILARI ŞU ANLIK KULLANMAYACAK

Yeni uygulama ile akıcı bir tasarım arayüzü vaadeden EA, kullanıcıların hesaplarını Steam, Xbox ve PlayStation gibi platformlarla bağlaması için uygulama için bazı özellikler geliştirmiş. 

Platformun yakında Origin kullanıcılarını yeni uygulamalaya taşımak için davet edeceği bekleniyor. Tahmin edebileceğiniz gibi arkadaş listeniz, oyun verileriniz ve diğer her şey yeni platforma taşınabilecek. Eğer bir Windows kullanıcısı değil macOS kullanıcısıysanız bir süre daha beklemeniz gerekecek zira önümüzdeki aylarda konu hakkında daha fazla bilginin paylaşılacağı aktarıldı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yemeğin Yanında Bir Şeyler İçmek Zararlı mı?
Yemeğin Yanında Bir Şeyler İçmek Zararlı mı?

Yemek yerken bir şeyler içmek, çoğumuzun alışkanlıkları arasında yer alıyor. Meyve suyu, kola veya başka içecekler… Ancak, bu masum görünen alışkanlık, sindirim sağlığımız üzerinde çeşitli etkilere yol açabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu