USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dursun Özbek: Yusuf Demir için TFF ile temaslarımız sürüyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni transferleri Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması için TFF ile görüştüklerini duyurdu.

Dursun Özbek: Yusuf Demir için TFF ile temaslarımız sürüyor
19-09-2022 11:53
Google News

Galatasaray ÖZETİ| Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni transferleri Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması için TFF ile görüştüklerini açıkladı.

Özbek şu ifadeleri kullandı:

"Yusuf Demir ile ilgili temaslarımızı sürüyor. Önemli bir oyuncu. Türk sporuna, futboluna önemli hizmetler verecektir. Daha çok genç. Bu genç yaşta başarılı performansları olmuştur."

"Türk Milli Takımı'nın Yusuf'u kazanması gerektiğini düşünüyorum. Bu manada temaslarımız var. TFF de pozitif bakacaktır. Çabamız, temasımız Yusuf Demir'i Türk Milli Takımı'na kazandırılması ve performansıyla başarı getirmesi yönünde olacaktır."

"Adnan Bey ile projeleri konuştuk"

"Ben ve arkadaşlarım, Galatasaray'daki kavgayı bitirmek, birleşmek istiyoruz. Projelerimizin başarıya ulaşması için buna ihtiyacımız olduğunu kalbi söylüyorum. Onun için Adnan Bey'i davet ettim. 11 yıldır kulübe gelmeyen, küsmüş bir başkanımızdı. Buna son verdik. Adnan Bey ile projeleri konuştuk elbette. Galatasaray'a büyük emek vermiş, hizmet etmiş, başkanlık yapmış biri. Projelere destek verecek"

"Herkes gibi sokakta yürürken birisi fotoğrafımı çekmiş. Bunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Yürümek istedim ve yürüdüm. Çok da keyifli bir yürüme olduğunu düşünüyorum."

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Internet Archive Siber Saldırıya Uğradı
Internet Archive Siber Saldırıya Uğradı

Internet Archive, büyük bir siber saldırıya kurban gitti. Yapılan açıklamaya göre 31 milyon kullanıcı verisini içeren 6.4 GB'lik dosya sızdırıldı. Kurum, siber saldırıyı kabul etti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu