USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dursun Özbek'ten Fenerbahçelileri kızdıracak sözler!

Tüm Spor - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı canlı yayında Fenerbahçe derbisi ve gündemdeki diğer konular hakkında açıklamalar yaptı.

Dursun Özbek'ten Fenerbahçelileri kızdıracak sözler!
24-09-2024 22:53
Google News

Galatasaray Başkanı Dursun ÖZETİ| Özbek, HT Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları; 

TARTIŞILAN SPONSORLUK ANLAŞMASI

"Bir haber portalı için sponsorluk anlaşması yapmıştık. Galatasaray'ın 40'a yakın sponsoru var. Yaptığımız anlaşmaların hepsi tek taraflıdır. Galatasaray değerlerine uymayan bir davranış biçimi olduğunda müdahale ediyoruz. 1 maça çıktık o sponsorla ve hemen askıya aldık. Şu anda incelemesi devam ediyor.

Biz bu anlaşmadan henüz hiç para almadık. İncelemenin sonunda devam da edebiliriz ya da sözleşmeyi iptal ederiz. Sorun varsa hesabı sorulur. TFF'ye biz bunu sorduk. TFF, sponsorluk için bütün sorumlulukları bize bırakarak sahaya çıkabileceğimizi söyledi."

FENERBAHÇE DERBİSİ

"Derbi maç öncesi çok rahattım. Maçı evde yatarak izledim. Okan hoca da takımı çok iyi hazırladı. Galatasaray için Fenerbahçe derbileri artık alışkanlık haline geldi. Bizim için Fenerbahçe maçları kolay derbiler... Derbi maç için bir prim vereceğiz.

Eğer hakemin verdiği o uyduruk penaltı olmasaydı, maç 5-6'lık maçtı. Hakemin bunu farkettiğini düşünüyorum. Hakemin penaltı kararı, farkın açılmasını engelledi."

FEDERASYON AÇIKLAMASI

"Ben geçen sene sadece bir hakem için konuştum. Trabzonspor maçındaki Atilla Karaoğlan hakkında açıklama yaptım. Önemli bir maça çıkarken, niye tekrar atanıyor? İnadına mı atadınız? Kulüplerin hassasiyetinin dikkate alınması önemli. Atilla Karaoğlan nitekim, verdiği penaltı kararıyla maçtaki farkın açılmasını engelledi."

KARABORSA İDDİALARI

​“Karaborsa bilet konusunda ortada bir kanıt yok. İddianın altını dolduracak bir şey yok. Bu bir dedikodu. Karaborsa, dünyanın her yerinde var. İnternette bir sürü portalda karaborsa biletler var. Bu karaborsa, ne bir kulübün nezdinde ne de sadece futbolda oluşuyor. Böyle bir sistem var. 18 kişi sorguya alındı deniliyor, kendi yönetimime bakıyorum ifadeye çağırılan yok. Hukuka intikal etti, her şey netleşecek."

FENERBAHÇE'NİN KARABORSA ŞİKAYETİ

"Karaborsa meselesi, Galatasaray halka açık bir şirket olduğu için zarar vermek için ortaya atılan bir mesele. Önemli bir rakibimizin, bu dedikodulara istinaden, Maliye'ye İçişleri Bakanlığı'na THY'ye aklına gelen her yere şikayet etmiş. Rakip kulübün iddiaları çerçevesinde; katil, cinayetin işlendiği yere ilk gelir."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi
Apple, HomePod Beta Güncellemesini İptal Etti: İşte Sebebi

Apple, HomePod için yayımladığı beta güncellemesini kısa sürede geri çekme kararı aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu