USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dünya futbolunu sarsan olay! George Baldock ölü bulundu, 3 gün önce derbide oynamıştı

Panathinaikos'un futbolcusu George Baldock, evinin havuzunda ölü olarak bulundu. Dün gece saatlerinde yaşanan bu gelişme sonrası futbol dünyası yasa boğuldu. Daha 3 gün önce oynanan derbi maçında sahada olan Baldock'un şoke eden ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Dünya futbolunu sarsan olay! George Baldock ölü bulundu, 3 gün önce derbide oynamıştı
10-10-2024 09:18
Google News
Panathinaikos'un ÖZETİ| futbolcusu George Baldock, evinin havuzunda ölü olarak bulundu. Dün gece saatlerinde yaşanan bu gelişme sonrası futbol dünyası yasa boğuldu. Daha 3 gün önce oynanan derbi maçında sahada olan Baldock'un şoke eden ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.Abone ol

Panathinaikos’un 32 yaşındaki Yunan futbolcusundan dünya futbolunu sarsacak bir haber geldi. George Baldock, dün akşam saatlerinde kendi evinin havuzunda ölü bulundu.

Panathinaikos kulübü sosyal medyadan, "Şoktayız, George'umuzu kaybetmenin şokunu yaşıyoruz. Panathinaikos ailesi onun beklenmedik kaybının yasını tutuyor. George Baldock'un ailesi ve sevenlerinin yanındayız." açıklamasını yaptı.

3 gün önce Panathinaikos'un ev sahipliğinde oynadığı Olympiakos maçında forma giyen George Baldock, Süper Lig'den de tanıdığımız; Bakasetas, Arao, Tete gibi isimlerle aynı sahaya çıkmıştı.

12 kez Yunanistan Milli Takımı forması da giyen George Baldock'un ölümü hakkında Yunan devleti kapsamlı bir soruşturma başlattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Böcekler Neden Kemik Yemezler?
Böcekler Neden Kemik Yemezler?

Bir etin üzerine toplanan böcekleri, onu saatler içinde bitirdiklerini görüyoruz. Peki ortada kalan kemiklere ne oluyor dersiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu