USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dünya devi Osimhen için Napoli'ye telefon açtı! Nijeryalı yıldızı Ocak'ta istiyorlar

Tüm Spor - Galatasaray'ın 100 milyon euro değerindeki forveti Victor Osimhen'e, Chelsea talip oldu. Nijeryalı golcüyü Ocak ayında renklerine katmak isteyen İngilizler, İtalyan ekibi Napoli ile görüşme gerçekleştirdi.

Dünya devi Osimhen için Napoli'ye telefon açtı! Nijeryalı yıldızı Ocak'ta istiyorlar
01-10-2024 12:53
Google News

Galatasaray'ın ÖZETİ| sezon başında Napoli'den transfer ettiği dünyaca ünlü forvet Victor Osimhen'in geleceği hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin sezon sonuna kadar elinde tutmak istediği Nijeryalı golcünün Ocak'ta takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. 

İNGİLİZ DEVİ HAREKETE GEÇTİ

ArenaNapoli.it'te yer alan habere göre; İngiliz devi Chelsea, 100 milyon euro değerindeki Osimhen'in transferi için Napoli ile görüşmelere başladı. Yaz transfer döneminde maddi anlaşmazlıklar sonucu Osimhen transferini rafa kaldıran Chelsea'nin, Nijeryalı golcüyü devre arasında kadrosuna katmak için Napoli ile telefon trafiğinde olduğu iddia edildi.

PAZARLIKLAR YENİDEN BAŞLADI

Yaz transfer döneminde anlaşma sağlayamayan iki kulübün yeniden bonservis pazarlık sürecine gireceği iddia edildi. Ancak 23 yaşındaki forvet Nicolas Jackson'un performansından memnun olan İngilizler'in, Nijeryalı golcü için 75 milyon euro ödemeden önce derin bir planlama içerisinde olduğu belirtildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
vivo X200 Serisinin Tasarımları Paylaşıldı
vivo X200 Serisinin Tasarımları Paylaşıldı

vivo X200 serisinde bulunacak 3 modelin tasarımı paylaşıldı. Paylaşılan görüntüler, vivo X200 ile vivo X200'ün büyük oranda aynı, vivo X200 Pro'nun ise nispeten farklı bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu