USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Düğünde terör örgütü PKK'nın propagandası yapanlar hakkında yeni gelişme

Siirt merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda düğün salonunda terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Biri adli kontrol kararıyla olmak üzere 2'si serbest bırakıldı.

Düğünde terör örgütü PKK'nın propagandası yapanlar hakkında yeni gelişme
27-07-2024 23:58
Google News

X ÖZETİ| sosyal medya platformunda önceki gün yer alan, Kurtalan ilçesindeki düğün salonunda çekilen görüntüde terör örgütü PKK/KCK propagandası içeren söylemlerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince görüntüye ilişkin başlatılan çalışmada Siirt ve Batman'da gözaltına alınan 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sevk edildikleri adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden 4'ü tutuklandı, biri adli kontrol kararıyla olmak üzere 2'si serbest bırakıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
SüngerBob KareŞort'un Adı Aslında Ne Olacaktı?
SüngerBob KareŞort'un Adı Aslında Ne Olacaktı?

En sevilen çizgi filmlerden biri olan SüngerBob KareŞort, neredeyse hepimizin çocukluğunda tatlı bir iz bırakmıştır. Peki, bizleri ekran başına kitleyen çizgi filmin adının aslında başka bir şey olması planlandığını biliyor muydunuz? Haydi detayları anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu