USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Donald Trump'tan "Google'ı Bölecek mi?" Dedirten Açıklama

Bloomberg yetkilisi John Micklethwait ile bir röportaj gerçekleştiren Donald Trump, Google'a sert çıktı. Yaptığı açıklama, Trump'ın başkan olması hâlinde Google'ı bölebileceğini düşündürdü.

Donald Trump'tan
16-10-2024 09:53
Google News

⁦5 ÖZETİ| Kasım tarihi, ABD için kritik önem arz ediyor. Zira ülke genelinde başkanlık seçimi yapılacak ve bu durum, tüm dengelerin değişmesine yol açacak. Gelen son haberler, başkan adayı olan Donald Trump'ın Google ile ilgili bazı planları olduğunu gözler önüne seriyor.

Bloomberg yetkilisi John Micklethwait ile bir röportaj gerçekleştiren Donald Trump, Google'ı taraflı davranmakla suçladı. Kendisiyle ilgili çıkan haberler hakkında konuşan Trump, 20 olumlu 20 olumsuz haberlerden sadece olumsuz olanların Google'da yer aldığını söyledi. Donald Trump, bundan kaynaklı olarak Google CEO'su Sundar Pichai'yi telefonla aradığını da ifade etti.

Donald Trump'ın Google'la ilgili açıklaması şöyle:

Donald Trump Google açıklaması

Bakın, Google'ın çok fazla gücü var ve bana karşı çok kötüler. Bu açıdan konuşabilirim. Sadece kötü hikâyeleri var. Başka bir deyişle, 20 iyi hikâyem ve 20 kötü hikâyem varsa siz sadece 20 kötü hikâyeyi görüyorsunuz. Geçen gün Google'ın başkanını aradım ve "Son zamanlarda çok sayıda iyi hikâyem oluyor ama bunları Google'da bulamıyorsunuz." dedim. Bence bu tamamen hileli bir anlaşma.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Teknosa, yapay zekay odaklı projeleriyle 9 ödül birden kazandı
Teknosa, yapay zekay odaklı projeleriyle 9 ödül birden kazandı

Teknosa, The Hammers Awards ve New Gen Awards'ta dijital projeleriyle 9 ödül kazandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu