USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Djiku: Lille karşısında şansımız yüzde 50

Tüm Spor - Fenerbahçeli futbolcular Djiku ve Dzeko, Lugano karşısından alınan galibiyeti ve turu değerlendirdi.

Djiku: Lille karşısında şansımız yüzde 50
31-07-2024 00:42
Google News

Fenerbahçe, Şampiyonlar ÖZETİ| Ligi'nde Lugano ile karşılaştı. Fenerbahçe ilk maçı 4-3 kazanmıştı. 

Mücadele 2-1 sona erdi ve iki maçı da kazanan Fenerbahçe tur atlayan taraf oldu. Maçta goller; 7. dakikada Mahmoud, 59. dakikada Dzeko ve 90+3. dakikada Szymanski'den geldi. 

Alexander Djiku ve Edin Dzeko, maçı TV8,5'a değerlendirdi.

Alexander Djiku, "Sezon öncesi çalışmalara baktığımızda çok fazla çalışıyoruz. Zamanla daha iyi olacağız. Kendi potansiyelimizi biliyorduk. Çok fazla şans yarattık. İkinci yarı durumu 1-1'e getirdik, sonrasında da kazandık. Çok fazla opsiyonumuz var. Bazen ben de pozisyon değişikliği yapıyorum. Bunların üzerinde çalışıyoruz. Bir sonraki maçta çok daha iyi bir şekilde bunları yansıtacağız." dedi.

Lille eşleşmesini değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Lille takımını çok iyi biliyorum. Onlar da hoca değişikliğine gitti, daha farklı oynuyorlar. İyi bir maç olacak, şans olarak yüzde 50 görüyorum. Biz de büyük bir takımız. Bunu sahada göstermemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İki Lugano maçında 4 gol atan Edin Dzeko, "2 galibiyet, 4 gol... Her şey güzel görünüyor değil mi? Bizler için zordu. Daha kolay olmasını dilerdim. Maçtan önce de kendi aramızda konuşmuştuk, rakibi hafife almamalıyız. 1-0 geriye düştükten sonra bizim için güzel bir galibiyet oldu. Cenk Tosun ve En Nesyri üst düzey futbolcular. Bu futbolculara ihtiyacımız var. Pek çok maç oynayacağız. 3 günde 1 maç yaptığımız zamanlarda rotasyon iyi oluyor. Fenerbahçe için iyi olan bir şey benim için de takım için de iyidir. Cenk hazır, umarım Fred de kısa zamanda takıma katılır. Herkese ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ferrari'nin ilk elektriklisi yollarda! Ne zaman çıkacak?
Ferrari'nin ilk elektriklisi yollarda! Ne zaman çıkacak?

İlk Ferrari elektrikli otomobili nasıl görünüyor? İtalya'da test edilen prototip internete sızdırıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu