USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Diyarbakır'da dalgın işçi dükkanla birlikte havaya uçtu

DİYARBAKIR'da bir telefoncu dükkanında çalışan işçi, tüpten sızan gazı fark etmeyip sigara yakmak istedi. Dükkanı saran gaz, gencin çakmağı çakmasıyla patlamaya sebep oldu. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerinde yanıklar oluşan genç hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'da dalgın işçi dükkanla birlikte havaya uçtu
05-01-2023 15:33
Google News
DİYARBAKIR'da ÖZETİ| bir telefoncu dükkanında çalışan işçi, tüpten sızan gazı fark etmeyip sigara yakmak istedi. Dükkanı saran gaz, gencin çakmağı çakmasıyla patlamaya sebep oldu. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerinde yanıklar oluşan genç hastaneye kaldırıldı.Abone ol

Olay, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi Emek Caddesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir cep telefonu dükkanında tüpten sızan gaz iş yerini sardı, bu sırada iş yerinde olan Ahmet Arif A. isimli 22 yaşındaki çalışan sigara içmek için çakmağı ateşledi, dükkan bomba gibi patladı.

Korku dolu anların yaşandığı anlarda genç çocuk yüzünde ve çeşitli bölgelerinde yanarak yaralandı.

Yaralı, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Selahattin Eyyubi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken AFAD ekipleri gaz sızıntısına karşı detektörlerle çalışma yaptı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Koenigsegg, Hennessey ve Rimac CEO'ları Pistte
Koenigsegg, Hennessey ve Rimac CEO'ları Pistte

Hiper otomobil pazarının üç önemli aktörü Koenigsegg, Hennessey ve Rimac'ın CEO'ları piste çıktı ancak rakip CEO'ların arabalarıyla.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu