USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Diyarbakır ve Artvin'de fırtına çatıları uçurdu

Artvin’in Arhavi ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle Devlet Hastanesi başta olmak üzere birçok iş yeri ve evin çatıları uçtu. Diyarbakır’da sabah saatlerinde başlayan fırtınada yayalar sokakta yürümekte güçlük çekti.

Diyarbakır ve Artvin'de fırtına çatıları uçurdu
29-03-2023 14:53
Google News

Edinilen ÖZETİ| bilgiye göre, ilçede akşam saatlerinde etkili olan fırtına hayatı olumuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Arhavi Devlet Hastanesi, çay fabrikası başta olmak üzere birçok iş yeri ve evin çatısı uçtu.

Ağaçlar devrildiği fırtınada can kaybı ve yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

DİYARBAKIR'DA BAZI VATANDAŞLAR YOLDA YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Diyarbakır'ın merkez ilçelerinde sabah saatlerinde şiddetli rüzgar ve fırtına başladı. Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli rüzgar nedeniyle bazı vatandaşlar yolda yürümekte zorlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte rüzgarın hızı ortalama 30-50 kilometre saat, yer yer 60 kilometre saat olarak ölçüldü.

Vatandaşlardan fırtınanın oluşturabileceği ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Şiddetli rüzgar ve fırtınanın gece geç saatlere kadar devam etmesi öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin ve Batman illeri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapılmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Köpek Balıkları Uzaktaki Kan Kokusunu Alabilir mi?
Köpek Balıkları Uzaktaki Kan Kokusunu Alabilir mi?

Köpek balıkları, su altı dünyasının en dikkati çeken canlılarındandır. Öyle ki bu hayvanların, kan kokusunu kilometrelerce öteden alabildiği iddiası sürekli olarak gündeme gelir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu