USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat'ta Vakfe duası yapıyor

Son dakika haberine göre Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat'ta Vakfe duası yapıyor.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat'ta Vakfe duası yapıyor
27-06-2023 13:38
Google News

Türk ÖZETİ| hacı adaylarının Arafat'a intikali başladı

GALERİNİN DEVAMI <p>Diyanet İşleri <a href=Başkanı Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığının "2023 Hac Organizasyonu" kapsamında Mekke'deki "Aziziye 1, 2, 3, Şişe ve Merkeziye" bölgelerindeki servis ekip başkanlarına çevrim içi bağlanarak, hacı adaylarının Arafat'a taşınması talimatını verdi.

"><p>Bağlantı sırasında "><p>Arafat'a sağlıklı, problemsiz, sıkıntısız bir şekilde çıkıp, vakfelerini yapıp, dönmelerini nasip eylesin inşallah. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Sizleri Allah'a <a href=emanet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"><p>Hac farizasını <a href=yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'da bulunan hacı adaylarının haccın en önemli rükünlerinden olan Arafat'a intikali başladı.

">

Haccın en önemli rüknü olan vakfe için Arafat'ta bulunan hacı adayları, Hazreti Adem ile Hazreti Havva'nın yeryüzünde buluştuğu ve ilk tövbenin kabul edildiği Cebel-i Rahme'de.

Mekke'ye yaklaşık 25 kilometre mesafedeki Arafat bölgesine akşamdan itibaren ulaşan hacı adayları geceyi Kur'an-ı Kerim okuyup dua ederek geçiriyor.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat'ta Vakfe duası yapıyor.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et