USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Disney Music'in 100. Yılı İçin web3 Mağazası Açıldı!

Disney Music'in yüzüncü yılı şerefine web3 tabanlı bir internet sitesi oluşturuldu. Bu internet sitesinde 360 derece görüntüler sunuluyor ve etkileşimli bir deneyim vadediliyor.

Disney Music'in 100. Yılı İçin web3 Mağazası Açıldı!
24-10-2022 17:39
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler yapımcıları arasında yer alan Disney'in müzik şirketi Disney Music Emporium için dikkat çeken bir işe imza atıldı. Disney Music'in yüzüncü yılı şerefine web3 tabanlı bir internet sitesi oluşturuldu. Kullanıcılar, bu internet sitesi üzerinden Disney Music'te sunulan yapımlara 360 derecelik sanal deneyim imkanı ile ulaşabiliyorlar.

Disney Music Emporium için oluşturulan web3 mağazası, kullanıcılara sanal vitrinler sunuyor. Bu vitrinlerde Wandavision, Turning Red, The Lion King Musical, Star Wars ve Tomorrowland gibi yapımlara ait müzikaller yer alıyor. Vitrinlere ulaşan kullanıcılar, bilgi alabiliyor ve müzik dinleyebiliyorlar.

Disney Music Emporium'un web3 mağazası işte böyle görünüyor

Disney Music Emporium web3

Disney Music Emporium'un web3 mağazasında 360 derecelik bir deneyim sunuluyor. Kullanıcılar, ekranda yer alan butonlara tıklayarak sanal mağazanın içerisini gezebiliyorlar. Sitedeki dikkat çekici özelliklerden bir tanesi de satın alınabilir ögeler olması. Sanal mağazadaki yapımlara tıklayan kullanıcılar, söz konusu eserleri satın alabilecekleri bir bölüme yönlendiriliyorlar.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu