USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Dijital Platform İzlenmeleri İlk Kez TV'yi Geçti

“Netflix, ilk fikir olarak atıldığında herkes dalga geçmişti” hikâyesini duymuşsunuzdur. Netflix’in başlattığı dijital yayın platformu furyası bugün kasıp kavuruyor ve çok başarılı biliyoruz ancak tarihte bir ilk gerçekleşti ve dijital yayın platformları, kablolu TV izl

Dijital Platform İzlenmeleri İlk Kez TV'yi Geçti
20-08-2022 16:11
Google News

İnternet ÖZETİ| icat edildiğinden ve internet platformları yükselmeye başladığından beri bir savaş var: Geleneksel Medya ve Sosyal Medya savaşı. Yıllar boyu geleneksel medya mensupları, sosyal medyadan haz etmemişlerdir ve hep sosyal medyayı kötülemişlerdir. Sosyal medya mensupları ise geleneksel medyanın çağın gerisinde kaldığını savunmuşlardır.

Yeni yayınlanan grafiklere göre, önünde sonunda herkesin gerçekleşeceğini düşündüğü olay gerçekleşti ve dijital platformlardaki izlenmeler, geleneksel medya izlenmelerini geçti. Gelin detaylara beraber göz atalım.

Dijital içerik platformları, Temmuz ayında TV izlenmelerini geçti

Netflix, YouTube, Hulu ve Amazon, Temmuz ayında global izlenmelerde en büyük paya sahip oldular. Aslında geçtiğimiz dört aydır zaten üst üste görüntülenme lideri olmuşlardı ancak Temmuz ayındaki izlenme sayısı, ilk kez kablolu TV izlenmesini de geçti.

Aslında sebep dijital platformların daha çok izlenmesi değil zira bu Temmuz ayındaki dijital platform izlenme sayısı ile 2021 yılının sayısı birbirine çok yakın. Bu seneki fark, artık insanların kablolu televizyonu daha az izlemesi.

www.idrak34.com


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu