USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Destici Babacan ile bir araya geldi! Görüşme sonrası açıklama!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partilerini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve heyeti ile görüştü.

Destici Babacan ile bir araya geldi! Görüşme sonrası açıklama!
06-08-2024 14:08
Google News

Parti ÖZETİ| genel merkezinde basına kapalı gerçekleşen kabul sonrasında Destici ve Babacan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Destici, kendisinin daha önce Babacan'a taziye ziyaretinde bulunduğunu belirterek, Babacan'ın da iadeiziyaret yaptığını aktardı ve "Türkiye'nin içinde bulunduğu atmosferi, başta ekonomi olmak üzere, değerlendirdik. Ben kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şahsında da bütün DEVA Partisi camiasına da saygılarımı sunuyor ve selamlarımı iletiyorum." ifadesini kullandı.

Babacan da BBP'nin yaklaşık 3 ay önce yeni genel merkezine taşındığını anımsatarak, artık komşu olduklarından hoş geldin ziyareti yaptıklarını söyledi. Ali Babacan, şunları kaydetti:

"Değerli Genel Başkan, bizim partimizin yeni kurulduğu dönemde, bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu sağ olsun. Bugün, meclis de kapandı artık biraz daha rahat bir sohbet imkanının olduğu dönemde, siyasi gündemin de biraz rahatladığı bir dönemde, güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Heyetlerimiz kendi aralarında tanışma, sohbet etme fırsatı da buldu. Türkiye'deki genel durumu da şöyle kısaca bir karşılıklı genel değerlendirdik."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İşte Apple'ın Glowtime Etkinliğindeki Tüm Önemli Duyurular!
İşte Apple'ın Glowtime Etkinliğindeki Tüm Önemli Duyurular!

Apple'ın Glowtime etkinliği çok sayıda yeni cihaza ve yeni teknolojiye ev sahipliği yaptı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu