USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta bir züccaciye dükkanında çekilen görüntü hayrete düşürdü

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olurken, deprem bölgesinde kaydedilen bir görüntü herkesi şaşkına çevirdi. İki kuvvetli sarsıntının taş üstünde taş bırakmadığı Kahramanmaraş'ta ünlü bir züccaciye dükkanının ve camekandaki

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta bir züccaciye dükkanında çekilen görüntü hayrete düşürdü
13-02-2023 11:02
Google News

ÖZETİ| Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olurken, binlerce binanın yıkıldığı ve 30 bine yakın insanın hayatını kaybettiği deprem sonrasında ara kurtarma çalışmaları da 8. gününde hız kesmeden devam ediyor.

GÖRÜNTÜ HERKESİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

İki kuvvetli sarsıntı özellikle depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta taş üstünde taş bırakmazken, bölgede kaydedilen ve sosyal medyaya düşen bir video ise izleyenleri hayrete düşürdü.

ÜRÜNLER YERİNDEN BİLE OYNAMAMIŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki bir sitenin altında yer alan züccaciye dükkanının birçok şehri yerle bir eden depremde en ufak bir yara almadığı görülürken, mağazanın camekanında yer alan ürünlerin kırılmak bir yana yerlerinden bile oynamadıkları fark edildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Vergi Kaçırmak İçin İnşa Edilen Alberobello Kasabası
Vergi Kaçırmak İçin İnşa Edilen Alberobello Kasabası

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girebilecek kadar eşsiz şirin bir kasaba olan Alberobello oldukça şaşırtıcı bir öyküye sahip. Bu içerikte, vergi kaçırmak amacıyla inşa edilmiş bu kasabanın ilginç öyküsünü anlatıyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu