USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Deprem Bölgesindeki Vatandaşlara Ücretsiz İnternet Sağlandı

Meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki Malatya depreminin ardından telefon operatörlerinden önemli açıklamalar geldi.

Deprem Bölgesindeki Vatandaşlara Ücretsiz İnternet Sağlandı
16-10-2024 16:22
Google News

Gündüz ÖZETİ| saatlerinde meydana gelen Malatya merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem hem Malatya'dan hem de çevre illerin birçoğundan hissedildi. Depremin hissedildiği bölgelerdeki hızla iletişim ihtiyacının artmasından ardından telefon operatörlerinden açıklama geldi.

İlk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, depremin hissedildiği illerde herhangi bir ulaşım ve haberleşme probleminin meydana gelmediğini belirtirken, herhangi bir sorunla karşılaşan vatandaşların internet tabanlı uygulamalar üzerinden iletişimlerini sürdürmelerini tavsiye etti.

Çok geçmeden konuya dair operatörlerden arka arkaya açıklamalar geldi. Operatörler bölgedeki kullanıcılara ücretsiz SMS ve internet olanağı sağladıklarını belirtti.

Üç büyük operatörden de açıklama geldi

Turkcell "Malatya deprem bölgesinde bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlanmıştır. Geçmiş olsun." paylaşımında bulunurken, Türk Telekom "Malatya deprem bölgesinde bulunan müşterilerimizin sevdikleri ile iletişime geçebilmeleri için ücretsiz dakika, SMS ve GB tanımlanmıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle." ifadelerini kullandı.

Vodafone ise "Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan depremden derin üzüntü duyduk. Afet bölgesinde bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, internet ve SMS tanımlanmaktadır. Ülkemize geçmiş olsun." açıklamasını yaptı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Sorumlu Sosyal Medya Etkileyicileri Eğitim Programı başlıyor
Sorumlu Sosyal Medya Etkileyicileri Eğitim Programı başlıyor

Sosyal medya etkileyicilerinin pazarlama iletişimi kuralları ile içerik üretim süreçlerindeki hukuki ve etik sorumluluklar konusunda bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan Sorumlu Sosyal Medya Etkileyicileri Eğitim Programı başlıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu