USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Denizlispor eski başkana dava açıyor

Tüm Spor - TFF 3'üncü Lig'e ağır borç yüküyle düşen Denizlispor'da tartışmalar bitmiyor. Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, Eski Başkan Mehmet Uz'a yönelik olarak sert eleştirilerde bulundu.

Denizlispor eski başkana dava açıyor
29-07-2024 14:33
Google News

Yıldırım, ÖZETİ| Başkan Uz'un yöneticilerden alınan mali destekleri kendi üzerinden kulübe vererek temlik talep ettiğini, bu miktarın da 20 milyon TL olduğunu iddia etti. Yönetiminde bulunan isimlerin kulübe verdikleri desteklerin kulübün kasasına Mehmet Uz vasıtasıyla girdiğini, bu yüzden de Uz'un temlik talep edip bunları tahsil ettiğini dile getiren Başkan Yıldırım, "Kapalı kapılar ardında bir sürü şeyler yapılmış. Bir şeyleri kılıfına uydurarak kendisine gelir sağlamış. Kayıtlar bizde. Hepsi incelendi. Kulübün Uz'a değil, Uz'un kulübe borcu vardır" dedi.

Başkan Uz'a ay sonuna kadar süre verdiklerini ve bu sürenin de 48 saat sonra dolacağını belirten Başkan Yıldırım, "Kendisinden bir geri dönüş alamazsak hukuk davası değil, ceza davası açacağız" açıklamasını yaptı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsanlık Hiç Var Olmasaydı Dünya Daha İyi Olur muydu?
İnsanlık Hiç Var Olmasaydı Dünya Daha İyi Olur muydu?

Hiç düşündünüz mü, eğer insanlık hiç var olmasaydı, Dünya nasıl bir yer olurdu? Bilim kurgu romanlarının sahneleri gibi bir soru olsa da düşündükçe de merak edilmeyecek gibi değil.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu