USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Denizli'deki belediye çalışanı arkadaşlarını kezzapla yaralayan kadın tutuklandı

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına gelen bir kadın, biri üniversiteden arkadaşı olduğu öğrenilen iki personeli asit içerikli sıvıyla yaralamıştı. Olay sonrası adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklandı. Öte yandan yaralanan Ö.Ç, hasta

Denizli'deki belediye çalışanı arkadaşlarını kezzapla yaralayan kadın tutuklandı
01-11-2022 22:48
Google News

ÖZETİ| Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, asit içerikli sıvıyla iki belediye personelini yaralayan kadın, adliyeye sevk edildi. Atalar Mahallesi'ndeki Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığında asit içerikli sıvıyla Ö.Ç. ve A.Y'yi yaraladıktan sonra olay yerin yakın bir yerde polis tarafından yakalanan D.Y. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

TUTUKLANDIBüyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığında meydana gelen olayın ardından polise ekiplerince gözaltına alınan D.Y'nin emniyetteki işlemi tamamlandı. Adliyeye sevk edilen D.Y, "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

"SİZ MEMUR OLDUNUZ, BEN OLAMADIM"Olayda yüzünden yaralanan Ö.Ç'nin hastanede polise verdiği ifadede, üniversiteden arkadaşı olan D.Y'nin iş yerine geldiğini, kendilerine "Siz memur oldunuz, ben olamadım." diyerek elindeki kutuda bulunan sıvıyı üzerlerine atıp kaçtığını söylediği öğrenildi. Tutuklanan D.Y'nin ise kezzabı atanın kendisi değil arkadaşları olduğunu öne sürerek suçlamaları reddettiği belirtildi.

NE OLMUŞTU? Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi'ndeki belediye binasında dün meydana gelen olayda, belediye personeli kadınlardan Ö.Ç. yüzünden, A.Y. ise elinden üzerlerine kezzap atılması sonucu yaralanmıştı. Yaralı kadınlar Denizli Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan D.Y'yi kısa sürede yakalamıştı.

Kaynak: AA / Güncel Pamukkale Denizli Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
vivo V40 Serisi Türkiye'ye Geliyor: İşte Detaylar
vivo V40 Serisi Türkiye'ye Geliyor: İşte Detaylar

vivo, yakın zamanda tanıttığı V40 serisinin Türkiye'de satışa sunulacağını duyurdu. Cihazlar, uygun fiyata üst düzey özellikler sunacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu