USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Denis Dragus: Gol atmak harika bir duygu

Tüm Spor - Trabzonspor’un yeni transferi Denis Draguş, Ruzomberok galibiyetinin ardından “Bu taraftarların önünde oynamak ve gol atmak harika bir duygu” dedi.

Denis Dragus: Gol atmak harika bir duygu
02-08-2024 01:22
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Ruzomberok'u 1-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan bordo-mavili takımın yeni transferi Denis Draguş, ilk maçında ilk gölünü attığını için mutlu olduğunu söyledi. Draguş, “Öncelikle bu kadar harika taraftarların önünde oynamak gerçekten harika bir duygu. Bu stadyumda onların getirdiği bu enerjinin karşısında oynamak ve gol atmak harika bir duygu. Ama daha evvel de söylemiş olduğum gibi sadece bir adım atmış olduk. Daha gidecek çok yolumuz var. Sezonumuz gerçekten çok uzun. Daha iyi olmam gerekiyor ki bir sonra ki maç ve sezon için hazır olabileyim” şeklinde konuştu.

"Rekabet takım için iyi oluyor"

Oyuncuların birlikte oynamayı öğrenmelerini gerektiğinin altını çizen Draguş, “Elbette başlangıçta nasıl oynamamız gerektiğine öğrenmemiz ve buna adapte olmamız gerekiyor. Birçok oyuncu yeni. Aynı zamanda kaliteli oyuncular. Ama bunların birlikte oynamayı öğrenmelerini gerekiyor. Aynı zamanda takım içerisinde rekabet oluyor. Bu rekabet takım için iyi oluyor diyebilirim. İyi şeyler başarabilmemiz için sezonu güzel geçirmemiz için faydalı oluyor” diye konuştu.

Bütün maçları kazanmak için oynadıklarını vurgulayan Draguş, “Bir sonraki aşamalara geçmeye başladığınız andan itibaren iyi takımlarla karşılaşmaya başlıyorsunuz. Bu aşamadan sonra karşınıza zorlu ve güçlü rakipler çıkmaya başlıyor. Maçtan önce şunu söyleyebilirim ki bütün maçlarımız kazanmak için oynuyoruz. Bu da bizim mantalitemizdir. Elimizden gelenini en iyisini yaparak maçı kazanacağız ve grup aşamasına gideceğiz” ifadelerini kullandı.

“Galibiyet aldığım için çok mutluyum"

Taraftarları ve stadı gördüğünde heyecanlandığını belirten Draguş, “Öncelikle golü attığım için çok mutluyum. Sahaya ilk adımı attığımdan itibaren taraftarları ve stadı gördüğüm andan itibaren çok heyecanlanmıştım. Gol atmak istemiştim. Evimizde oynadığımız ilk maçımız. Sükûnetimi korumaya çalıştım. Oyunumu oynamaya çalıştım. Golü atıp takımıma yardımcı olabildiğim için, galibiyet aldığım için çok mutluyum” şeklinde konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Neredeyse Tesla kadar! Fiat Egea fiyat listesi – Eylül 2024
Neredeyse Tesla kadar! Fiat Egea fiyat listesi – Eylül 2024

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea ne kadardan satılıyor? İşte Fiat Egea Sedan, Cross ve Cross Wagon Nisan 2024 fiyat listesi..

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu