USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

DEM Parti'den Bahçeli'nin açıklamasına destek: Biz de inanıyoruz

MHP lideri Bahçeli'nin 'Türklerle Kürtlerin birbirini sevmesi farzdır' açıklamasına DEM Parti'den destek geldi. DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, 'Biz de buna inanıyoruz' dedi.

DEM Parti'den Bahçeli'nin açıklamasına destek: Biz de inanıyoruz
28-10-2024 16:03
Google News

DEM ÖZETİ| Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Türklerle Kürtlerin birbirini sevmesi farzdır" açıklamasına destek verdi. Özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bu partinin yöneticilerinin yaptığı çağrının nedeninin çözülmeyen Kürt sorunu olduğunu savunan Bakırhan, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla bu kriz ve kaostan çıkışın en önemli yolu, Kürt meselesinin demokratik yollarla çözülmesidir.

Biz de Kürt ve Türklerin birbirini sevmesinin, birbirlerinin hakkına, hukukuna saygı duymasının farz olduğunu söylüyoruz. Biz de buna inanıyoruz. Biz de geçmişte defalarca şahitlik yaptığımız gibi Türk ve Kürtlerin tarihsel işbirliklerinin çok önemli süreçlere sebebiyet verdiğini ve Türkiye halklarına kazandırdıklarına defalarca şahitlik yaptık. Şimdi bu tarihsel Kürt ve Türk ilişkilerinin demokratik bir zemine, anlayışa kavuşması gerektiğini belirtmek istiyoruz."

Son dakika: Öcalan ile ilgili tarihi çıkışı sonrası Bahçeli'den flaş bir çağrı daha geldi!BAHÇELİ: TÜRKLERLE KÜRTLERİN BİRBİRİNİ SEVMESİ FARZ


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HTC Surround Neden Başarısız Oldu?
HTC Surround Neden Başarısız Oldu?

Akıllı telefon sektöründe büyük markaların yenilikçilik girişimleri her zaman istenildiği gibi sonuçlanmayabiliyor. Bu içerikte, HTC’nin büyük bir başarısızlığa dönüşen modeli Surround’dan bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu