USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Dönmez'i böyle uyardı: Öyle mıy mıy yok

Katıldığı açılışta yaşlı adamın talebini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i yanına çağırdı. Sorunun bir an evvel çözülmesi talebini ileten Erdoğan, "Öyle mıy mıy yok. Tamam mı? Ona göre" diyerek Bakan Dönmez'i uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Dönmez'i böyle uyardı: Öyle mıy mıy yok
22-11-2022 19:03
Google News

Artvin'in ÖZETİ| Yusufeli ilçesinde Çoruh nehri üzerinde yapımı tamamlanan kemer baraj sınıfında 275 metreyle Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı su tutmaya başladı. Açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

"BU HABERLER BANA GELDİ"

Törende bir vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gelerek yaşadığı bölgede doğal gaz sorunu olduğu bilgisini aktardı. Bunun üzerine Erdoğan, "Bu haberler bana geldi. Ben de enerji bakanıma talimatı verdim. 'En kısa zamanda oraların doğalgazını da halledeceksin' dedim" ifadelerini kullandı.

"ÖYLE MIY MIY YOK"

Bu açıklamadan sonra Erdoğan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i yanına çağırarak bilgi aldı. Bu esnada Erdoğan, Dönmez'i "Uzak muzak yok, biz aşığız. Ferhat'ız, dağları deleriz ve ulaşırız. Öyle mıy mıy yok. Tamam mı? Ona göre" diyerek uyardı.

Olgun Kızıltepe Olgun Kızıltepe olgun.kiziltepe@haberler.com Haberler.com - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu