USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa yorumu: "Bizim yol haritamız belli"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı masanın dağılması konusunda, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa yorumu:
04-03-2023 16:53
Google News
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı masanın dağılması konusunda, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından yaşanan gelişmeler sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.

TRT Haber'in aktardığına göre, Erdoğan, "AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok. Zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Ayrıntılar geliyor... 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu