USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, "güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü paylaşımı
03-12-2023 22:02
Google News
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, "güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı.Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, zorluklara rağmen azim ve kararlılıkla hayata tutunan engellilere yönelik farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum. Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatımızdaki yerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek." dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, zorluklara rağmen azim ve kararlılıkla hayata tutunan engellilere yönelik farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum.

Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatımızdaki yerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. pic.twitter.com/04wUUqB0T0

Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) December 3, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Paris’te Neden Hiçbir Zaman Uçak Göremezsiniz?
Paris’te Neden Hiçbir Zaman Uçak Göremezsiniz?

Paris’te gökyüzüne baktığınızda hiçbir zaman uçak göremezsiniz çünkü hava trafiği yasağı var. Peki neden ve bu turistik şehre nasıl gidilebiliyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu