USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'daki Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda düzenlenen Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da gençlerle buluştu
11-12-2022 20:18
Google News

Erdoğan'ın ÖZETİ| açıklamalarından satır başları:

Samsunlu vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi alakası bizleri ayrı bir atmosfere soktu. Sadece meydanlarda 85 bini aşkın katılım oldu. Milletimizin umudunu kırmak enerjisini tüketmek peşinde olanlar sizlerin heyecanı karşısında bir balon gibi sönüp gideceklerdir. Sizlerle geçirdiğim her an kendimi yenilenmiş şarj olmuş hissediyorum. Esasen bizim ile gençlerin gündemi arasındaki fark Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gösterme açısında oldukça önemlidir.

"KAZANAN YİNE BİZ OLDUK"

İnanmakta zorluk çekeceğiniz sorunlarla boğuştuk. Bu mücadele kolay geçmedi. Örneğin ben burslu okumadım, hem çalıştım okudum. Bu şekilde okulları tamamladık. Verdiğimiz emekler, döktüğümüz terler boşa gitmedi, kazanan yine biz olduk.

TEKNOFEST KUŞAĞI

Size olan güvenimiz sayesinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu rahatlıkla ifade edebiliyoruz. Bizim Türkiye Yüzyılında yoldaşlarımız sizlersiniz. Sizler için Z kuşağı diyorlar. Biz karşımızda maziden atiye kurdukları köprüyle çalışmayı, üretmeyi hayatlarının merkezine koyan bir gençlik görüyoruz. Ben bu gençliğe 'TEKNOFEST kuşağı' denmesini söylemiştim. Artık bizler sizin zamanınızın misafiriyiz. Olaya biz böyle bakıyoruz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle

NASA, 386 milyon km mesafeden veri göndererek uzay görevlerinde kullanılacak yeni iletişim yönteminin ilk testini başarıyla tamamladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu