USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya liderini arayarak Ukrayna ziyaretindeki desteği için teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile telefonda görüşerek Ukrayna seyahatine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Duda ise Rusya-Ukrayna krizinin çözümüne yönelik yapıcı rol ve çabaları ile tahıl ihracatı anlaşmasında ortaya koyduğu katkıları i?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya liderini arayarak Ukrayna ziyaretindeki desteği için teşekkür etti
18-08-2022 22:44
Google News

CUMHURBAŞKANI ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile telefonda görüştü. Görüşmede Duda'nın, Erdoğan'ın Polonya'ya davet ettiği belirtildi.

ERDOĞAN'DAN DUDA'YA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan, Erdoğan ve Duda görüşmesine ilişkin yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir bölümü Polonya üzerinden gerçekleşen Ukrayna seyahatine verdiği destekten dolayı Polonya Cumhurbaşkanı Duda'ya teşekkür etti.

DUDA TEBRİKLERİNİ İLETTİ

Erdoğan, Ukrayna'da barış sürecine katkı yapmasını umdukları görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Polonya Cumhurbaşkanı Duda ise Rusya-Ukrayna krizinin çözümüne yönelik yapıcı rol ve çabaları ile tahıl ihracatı anlaşmasında ortaya koyduğu katkıları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ve tebriklerini iletti. Polonya Cumhurbaşkanı Duda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Polonya'ya davet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ferhat Ekinci - Politika Recep Tayyip Erdoğan Polonya Duda Politika Haberler www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı
Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı

Samsung Galaxy Ring ile ilgili önemli bir detay sızdırıldı. Daha büyük boyutlar ve daha uzun batarya ömrü sunabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu