USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin cinayeti hakkında açıklama

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin cinayeti hakkında açıklama
09-09-2024 20:18
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Yaklaşık 4 saat süren kritik toplantıda ekonomi başta olmak üzere önemli konular ele alındı. Kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millete Sesleniş konuşması gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

TSK'ya 'kimyasal silah kullandı' iftirası atanlara kol kanat gerenlerin bugün söylediği hiçbir sözün kıymeti yoktur. Dün Tunceli Ovacık'ta şehit olan jandarmalarımızla bugün Gara bölgesinde şehit düşen üsteğmenimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.

Geçen sene İstanbul'umuzu 17 milyon 370 bin turist ziyaret etti. Bu sene hedefimiz 60 milyon turist, 60 milyon dolar turizm geliridir. Turizmde 2024 hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz.

"DARBECİLERİN YAPTIĞI ANAYASAYI DOĞRU BULMUYORUZ"

Adli Yıl Açılış Törenimizi gerçekleştirdik. Yeni ve sivil meselesine biraz daha ağırlık vereceğiz. Sivil anayasa ihtiyaçtan öte zorunluluktur. 15 Temmuz milli irade destanına imza atan milletin darbecilerin yaptığı anayasaya mecbur bırakılmasını doğru bulmuyoruz.

"NARİN'İN CANINI ALANLARDAN ADALET ÖNÜNDE HESABINI SORACAĞIZ"

Narin yavrumuzun hunharca katledilmesi hepimizin yüreğine kor bir ateş düşürdü. Narin kızımızın canını alanlardan adalet önünde hesabını soracağız. Canilerin en ağır cezaya çarptırılması için bu konunun bizzat takipçisi olacağım. Tüm çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı söndüren bütün canilerle mücadelemizi kararlı şekilde sürdüreceğiz.