USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e net mesaj: Sonu büyük hüsran olacak!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında , İsrail'in Gazze ve Lübnan saldırılarına ilişkin sert tepki gösterip 'Nihai hedefin neresi olduğunu görüyoruz.' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e net mesaj: Sonu büyük hüsran olacak!
09-10-2024 13:53
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in siyonist bir terör örgütü olduğunu söyledi. Erdoğan, güvenlikten taviz verilmeyeceğinin altını çizdi ve "Çevremiz ateş çemberinden geçiyor. Nihai hedefin neresi olduğunu görüyoruz. Vadedilmiş topraklar hezeyanı hezimete varacak" dedi.

Erdoğan, Meclis'teki İsrail Tehdidi oturumu sonrasındaki açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e de tepki göstererek, "Özel ucuz polemik peşinde koşuyor. Özel'den daha olgun bir tavır beklerdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Aziz milletim, değerli milletvekillerimiz, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Aşkınız için, vefanız için sizlere gönülden teşekkür ediyor, Rabbim aramızdaki bu muhabbeti daim eylesin diyorum. Sizlerin bu sevdasını gördükçe Rabbime sonsuz hamd ediyorum. 

Sözlerimin hemen başında geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle sarsılan Bosna Hersek'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Felaket haberini alır almaz AFAD'ımızı TİKA'mızı hemen harekete geçirdik. Bosnalı kardeşlerimizi bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yalnız bırakmayacağız.

"RECAİ KUTAN AĞABEYİ RAHMETLİ YAD EDİYORUM"

Pazartesi günü rahmetli Erbakan Hocamızın yol ve dava arkadaşı, milli görüş hareketinin çınarlarında Recai Kutan ağabeyi de rahmetle yad ediyorum. Recai Kutan her zaman hayırla anılacaktır. Rabbim kendisini cennetiyle müşerref eylesin.

Dün 6-8 Ekim olaylarının yıl dönümüydü. İhtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü'ye ve arkadaşlarına yapılanları değil üzerinden 10 yıl 100 yıl geçse de unutamayız. 6-8 Ekim olaylarında rolü olanlar hak ettikleri cezaya çarptırıldı.

Demokratik siyasette asla şiddete ve teröre asla yer olmadığının herkesin anlaması gerekiyor. Sırtını dağa yansıyan terör siyasetine asla ve asla yer yoktur. Kobani olaylarının hukuki açıdan hesabı sorulmuştur.