USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Görüşmede iç ve dış siyasete ilişkin konuların ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek!
13-12-2022 05:13
Google News
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Görüşmede iç ve dış siyasete ilişkin konuların ele alınması bekleniyor.Abone ol

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinin saati 16.00 olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP lideri Bahçeli ile son olarak 9 Kasım'da biraraya gelmişti.

Siyasetin gündemindeki konuları değerlendiren iki isim başörtüsüne anayasal güvence getirecek teklifi ele almış, önümüzdeki dönemde Cumhur İttifakı'nın atacağı adımlarla ilgili de görüş alışverişinde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu önemli görüşme öncesinde saat 14'te Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin'i kabul edecek. Görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek.

Erdoğan saat 18'de ise Türkmenistan'a hareket edecek. İki gün sürecek ziyareti kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Stellantis'in Satamadığı Çok Fazla Araba Var
Stellantis'in Satamadığı Çok Fazla Araba Var

Yapılan bir araştırma, Stellantis'in ABD pazarında büyük bir çöküş yaşadığını gözler önüne serdi. Şirketin 2 yıldır satılmayı bekleyen otomobilleri olduğu ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu