USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MKYK'yı topluyor! Masada 4 kritik konu var

AK Parti MKYK toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek. Toplantıda son günlerin en gündem konuları olan KPSS skandalı, cemevi provokasyonlar, dar gelirli vatandaşların alım gücünün artırılmasına yönelik çalışmalar ve sosyal konut projesi ele al

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MKYK'yı topluyor! Masada 4 kritik konu var
08-08-2022 10:40
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16.00'da partisinin genel merkezinde MKYK toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gündemdeki bazı konular ele alınacak.

SOSYAL KONUT PROJESİ DEĞERLENDİRİLECEKBu konulardan ilki ekonomi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurmayları, dar gelirli ailelerin dört gözle beklediği sosyal konut projesinin piyasalara yansımaları, kira ve konut fiyatlarındaki fahiş artışlara etkileri değerlendirilecek.

DAR GELİRLİNİN DURUMU GÖRÜŞÜLECEKVatandaşın talep ve beklentilerinin raporlar halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağı toplantıda, dar gelirlilerin alım gücünün artırılması konusunda atılacak yeni adımlar da gündeme gelecek.

KPSS VE CEMEVİ PROVOKASYONLARI ELE ALINACAKBunların yanı sıra KPSS skandalı sonrasında başlatılan soruşturma ve Ankara'daki 3 cemevine yapılan provokatif saldırılar incelenecek.

Gözde Nur Bayar Gözde Nur Bayar Gündem Editörü Haberler.com - Politikawww.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Vites Değiştirirken Bir Sorun Olmasının 5 Olası Nedeni
Vites Değiştirirken Bir Sorun Olmasının 5 Olası Nedeni

Bazen arabamıza biner, motoru çalıştırır ve keyifle yola çıkmaya hazırlanırız. Ancak vites koluna dokunduğumuzda işler yolunda gitmez. Vites geçişlerinde bir sertlik, zorlama ya da alışık olmadığımız bir direnç hissederiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu