USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Counter-Strike 2 Çıktı: İşte Bilmeniz Gerekenler - Webtekno

Valve'ın uzun süren bekleyişin ardından duyurduğu Counter-Strike 2, bugün resmen çıkış yaptı. Counter Strike 2 ile gelen yenilikler, tahmini sistem gereksinimleri ve dahası içeriğimizde.

Counter-Strike 2 Çıktı: İşte Bilmeniz Gerekenler - Webtekno
28-09-2023 00:12
Google News

Mart ÖZETİ| ayında tanıtılan Counter-Strike 2, uzun süren sınırlı testin ardından bugün resmen yayınlandı. Ücretsiz olarak sunulan Counter-Strike 2'nin çıkışı, CS:GO'yu da tarihe gömmüş oldu.

Valve’ın daha gelişmiş oyun motoru olan Source 2 üzerine inşa edilen Counter-Strike 2, bugüne kadar bildiğimiz Counter Strike mekaniklerinin üzerine yenilerini ekleyecek. Peki, Counter-Strike 2’yi oynamak için nasıl bir sisteme sahip olmak gerek?  CS:GO’yla farkları neler? Nasıl indirilir? Counter-Strike 2 hakkında en merak edilen soruları cevaplıyoruz.

Counter Strike 2 nasıl yüklenir? 

Oyuncular, Counter-Stike 2'ye ücretsiz olarak indirebilecek. İndirmek için buradaki bağlantıya tıklayabilir ve oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyun, Steam'de CS:GO'nun yerine eklendi.

Counter-Strike 2 sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 10İşlemci: 4 fiziksel işlemci iş parçacığı - Intel® Core™ i5 750 veya üstüRAM: 8 GB RAMEkran Kartı: Ekran kartı en az 1 GB veya daha fazla belleğe sahip olmalıdır ve Shader Model 5.0 desteklemenin yanı sıra DirectX 11 uyumlu olmalıdırDirectX: Sürüm 11Depolama: 85 GB kullanılabilir alan

Counter Strike 2 ayrı bir oyun mu?

counter strike

Counter-Strike 2, apayrı bir oyun olarak değil, CS:GO’ya bir güncelleme olarak geldi. Güncellemeyle birlikte gelecek en büyük değişiklik, Source 2 oyun motorunun sunduğu grafik teknolojileri sonucunda görülecek. Oyuncular, direkt olarak CS:GO'yu güncelleyerek oyuna ulaşabilecek. 

Counter-Strike 2 ve CS:GO farkları:

Harita değişiklikleri:

CS:GO’da ve Counter Strike tarihi boyunca gördüğümüz efsane haritalar, yeni dokularla oyunculara ev sahipliği yapacak. Parlak olması gereken materyaller parlak olacak, çevrede gördüğümüz malzemeler ise çok daha fazla çeşitliliğe sahip olacak.

Haritalardaki değişimden bazı örnekler şu şekilde:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPad mini 7 Yakında Tanıtılabilir
iPad mini 7 Yakında Tanıtılabilir

iPad mini serisinin yeni üyesi olacak olan iPad mini 7'nin tanıtım tarihiyle ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu