USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Çok sevilen Google Meet yapay zeka özelliği, mobile de geliyor!

Google Meet uygulaması da yapay zeka özellikleri almaya başlıyor. Buna göre Google Meet toplantı özetleme ve not alma özelliği yolda.

Çok sevilen Google Meet yapay zeka özelliği, mobile de geliyor!
14-09-2024 12:08
Google News

Google ÖZETİ| Meet, Microsoft Teams ile birlikte en çok kullanılan toplantı uygulamaları arasında yer alıyor. Masaüstü versiyonu dışında mobil versiyonu da oldukça rağbet gören uygulamayı Google önemli yapay zeka özellikleri ile donattı. Masaüstü versiyonda yer alan bu yapay zeka özellikleri yavaş yavaş mobil versiyona da gelecek gibi görünüyor.

Google Meet yapay zeka ile not alma ve toplantı özetleme özelliği mobile de geliyor

Google Meet, Nisan ayında önemli yapay zeka özellikleri ile karşımıza çıktı. Bildiğiniz gibi Google, Gemini yapay zeka aracı ile ChatGPT ile büyük bir rekabete girdi. Bu anlamda Gemini yapay zeka özellikleri de tüm Google uygulamalarında karşımıza çıkıyor.

Daha önce Google Meet, Gemini ile not al şeklinde bir yapay zeka özelliği ile karşımıza çıktı. Bu özellik sayesinde toplantıya katılanlar bu araçla toplantıyı anında yazılı hala getirebiliyor. Yine Google Meet uygulamasında bu yeni seçenekle Gemini, toplantı özetleme özelliği de karşımıza çıkacak.

Google Meet yapay zeka özelliği, Google meet not alma özelliği, google meet toplantı özetlemeGoogle Meet, masaüstü uygulamasında bu şekilde çalışan not alma özelliğinin mobil versiyonunda nasıl bir tasarım olacağı merak ediliyor.

Toplantı özetleme ve toplantı notları alma Google Meet özelliği şimdi de mobil uygulamaya geliyor. Özellikle mobil uygulama üzerinden oldukça fazla kullanılan uygulama, bu yeni özellik sayesinde daha fazla kullanıcıya hitap etmenin peşinde.

Google, 720 liralık yapay zeka özelliğini ücretsiz hale getirdi!

Google, 720 liralık yapay zeka özelliğini ücretsiz hale getirdi!

Google'ın yapay zeka tabanlı sesli modu Gemini Live Android kullanıcıları için ücretsiz olarak erişime açıldı.

Özellikle uzun toplantıları izlemek ve not almak her zaman mümkün olmuyor. İşte Google Meet, Gemini ile not alın özelliği, uzun ve sıkıcı toplantıları daha çekici hale getiriyor. Yine bu not alma özelliği, tüm her şeyi not aldığı için her zaman anlamlı metinler karşımıza çıkmıyor. İşte bu anlamda bu toplantı notlarını da özetlemek mümkün oluyor.

Google Meet, mobil uygulaması diğer toplantı uygulamalarına göre daha kullanışlı bir arayüze sahip. Bu anlamda Google Meet uygulaması masaüstü versiyona göre oldukça fazla kullanılıyor. Google Meet yapay zeka özelliklerinin uygulamaya gelmesi de bu açıdan önemli.

Google Meet özellikleri arasında en çok merak edileni ise gerçek zamanlı çeviri. Henüz tüm kullanıcılara açılmayan özelliğin de mobil versiyona gelmesi beklentiler arasında. Google Meet dışında Microsoft Teams'te yapay zeka özellikleri ile karşımıza çıkıyor.

Peki sizce Google Meet uygulaması, not alma ve toplantı özetleme özelliği ile daha kullanışlı hale gelebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Direksiyon Sertleşmesinin 5 Olası Nedeni
Direksiyon Sertleşmesinin 5 Olası Nedeni

Bir sabah arabanıza biniyorsunuz, direksiyona elinizi atıyorsunuz ama bir önceki günkü kadar rahat çeviremiyorsunuz. Sanki direksiyon daha sertleşmiş gibi, değil mi? Peki, direksiyonun sertleşmesinin altında yatan nedenler neler olabilir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu