USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

CoD Oyunları, Xbox Cloud Gaming'e Geliyor

Microsoft yeni çıkacak Black Ops 6 da dahil 3 Call of Duty oyununun Xbox Cloud Gaming'e ekleneceğini duyurdu. Hizmet, Türkiye'de olmadığı için biz bu fırsattan yararlanamayacağız.

CoD Oyunları, Xbox Cloud Gaming'e Geliyor
15-10-2024 11:43
Google News

Microsoft’un ÖZETİ| 2023 yılında tamamladığı Activision Blizzard satın alımıyla yavaş yavaş Activision imzası taşıyan oyunlar Game Pass’ gelmeye başlamıştı. Son zamanlarda da çok beklenen Call of Duty oyunlarının eklendiğini görüyorduk. Yeni çıkacak Black Ops 6 ilk günden Game Pass’te sunulacaktı, Modern Warfare 3 ise yakın zamanda kütüphaneye eklenmişti.

Şimdi ise Xbox kullanıcılarını çok sevindirecek bir açıklama daha yapıldı. Maalesef bu güzel haber bizi ilgilendirmiyor çünkü bahsedilen hizmet hâlâ ülkemizde yok. Microsoft’un aktardığına göre CoD oyunları, Xbox Cloud Gaming’e gelecek.

Black Ops 6, Modern Warfare 3 ve Warzone, bulut oyun hizmetine eklenecek

Şirketin yaptığı açıklamalara göre Call of Duty: Black Ops 6, beta olarak ilk günden Xbox Cloud Gaming üzerinden oynanabilecek. Ayrıca sadece o değil, Modern Warfare 3 ve Warzone da hizmete eklenecek. Tüm bunlar, Black Ops 6’nın çıkış tarihi olan 25 Ekim’de gerçekleşecek. CoD serisi için bir ilk olacağını da belirtelim.

Microsoft’un bulut oyun hizmeti Xbox Cloud Gaming, bulut yoluyla kullanıcıların farklı cihazlardan oyunları deneyimlemesine imkân tanıyor. Hizmet, dünya çapında Xbox Game Pass Ultimate aboneliğiyle erişilebilir durumda. Ancak maalesef Türkiye’de yok. Bu yüzden biz, CoD oyunlarına buluttan erişim imkânı yakalayamayacağız.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Beyaz Xbox Series X Gün Yüzüne Çıktı
Beyaz Xbox Series X Gün Yüzüne Çıktı

Xbox Series S'in beyaz rengiyle gelen yeni Xbox Series X, orijinaline kıyasla ciddi bir fark ile satışa sunuluyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu