USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çin'de satılan her dört cihazdan biri iPhone! Tarihi rekor

Apple, özellikle iPhone üretiminde sorunlar yaşamasına rağmen satış rakamlarına olumsuz yansımıyor.

Çin'de satılan her dört cihazdan biri iPhone! Tarihi rekor
02-12-2022 11:39
Google News

Apple ÖZETİ| şirketler ve bazen ülkeler bazında sorunlar yaşasa da iPhone satışları bundan pek de etkilenmiyor gibi duruyor. Yeni yayınlanan verilere göre Apple hem iki aydır birinci hem de Çin'de satılan her dört cihazdan biri iPhone. 

Counterpoint Research tarafından gerçekleştirilen ekim ayı araştırmasına göre Apple, Çin'de tüm zamanların en iyi başarısını yakaladı. Diğer akıllı telefon üreticilerinin satışlarında düşüşler tespit edilirken, Apple'ın satışları önceki aya göre yüzde 21 arttı.

Geçen yılla kıyaslama yapıldığında akıllı telefon satışları Çin'de yaklaşık yüzde 15 oranında düşerken, aynı zamanda Apple da yüzde 4 oranında düşüş yaşadı. Ekim ayına gelindiğinde ise Apple yüzde 25'lik pazar payına ulaştı ve Çin'de pazarı domine etti.

Modeller özelinde bakıldığında ise iPhone 14 serisinin Pro ve Pro Max modellerinin daha çok tercih edildiği görülüyor. iPhone 13 de halen kullanıcılar tarafından tercih edilen bir iPhone serisi olarak bizleri karşılıyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin

BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork, 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde Türk gençliğinin bilinçli şekilde ilerlediğini vurguladı ve ebeveynlere çocuklarını erken yaşta kodlama öğrenmeye yönlendirmelerini tavsiye etti. Ayrıca yapay zeka ve teknoloji alanlarının

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu