USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Çiftçiye mazot gübre desteği ne zaman yatacak? 2024 Nakit mazot desteği ne zaman verilecek

Ekonomi - Çiftçiler, mazot gübre desteğinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki mazot gübre desteği 2024 yılında ne zaman yatacak? Mazot desteği nakit olarak mı verilecek, hangi tarihte? Mazot desteği nereden, nasıl alınır?

Çiftçiye mazot gübre desteği ne zaman yatacak? 2024 Nakit mazot desteği ne zaman verilecek
23-10-2024 15:02
Google News

Çiftçiler, ÖZETİ| mazot ve gübre destek ödemelerinin hesaplara yatırılmasını bekliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, mazot ve gübre desteğinde revizeye gidildiğini duyurmuştu. Peki mazot ve gübre desteğine zam mı geldi? 2024 mazot gübre desteği kaç TL?

2024 MAZOT GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 18 Ekim 2024 tarihinde ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Bakan Yumaklı yaptığı açıklamasında, “1 milyar 35 milyon 982 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ KALDIRILDI MI? ARTIK VERİLMEYECEK Mİ?

Mazot ve gübre desteğinin kaldırılacağına dair 'asılsız' iddialar ortaya atılmıştı.

O iddialara yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, ''Mazot ve gübre desteğinin kalktığı ve üreticilerimizin prim desteği olarak ifade ettiği fark ödemesi desteğinin artık yapılmayacağı bazı basın yayın organlarınca iddia edilmiştir. Bu tamamen asılsızdır. İlk olarak; mazot ve gübre desteği kalkmamıştır. Yeni dönemde bunun tanımlaması, temel girdi maliyetleri (mazot ve gübre) esas alınarak belirlenen temel destek olarak revize edilmiştir'' ifadeleri kullanıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tavuklar Neden Birkaç Saniyeden Fazla Uçamıyor?
Tavuklar Neden Birkaç Saniyeden Fazla Uçamıyor?

Tavukların en fazla 13 saniye uçabildiklerini biliyor muydunuz? Elbette etrafta uçan tavuklar görmediğimiz için bu bilgi, ilk etapta çok şaşırtıcı gelmeyebilir ancak tavukların bir kuş türü olduğunu göz önüne aldığımızda sizce de bir tuhaflık yok mu?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu