USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP'li Eren Erdem'den istifa eden valiye: Dokunulmazlığa güvenme!

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Hatay Valisi Rahmi Doğan'a tepki gösterdi. CHP'li Erdem, “dokunulmazlık zırhına bürünme” namına milletvekili yapılacak kişiler o zırha hiç güvenmesin. Soruşturmanın selameti içi

CHP'li Eren Erdem'den istifa eden valiye: Dokunulmazlığa güvenme!
15-03-2023 14:44
Google News

CHP ÖZETİ| Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları sürerken Vali Doğan'ın, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesine tepki gösterdi.

Milletvekili adayı olarak 'dokunulmazlık' kazanacağına vurgu yapan Erdem, TBMM'yi hatırlatarak, "tüm ihmallerin hesabı sorulur…" diye yazdı.

CHP'li Erdem, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Başta Hatay valisi olmak üzere; deprem sürecinde ihmalleri olan ve “dokunulmazlık zırhına bürünme” namına milletvekili yapılacak kişiler o zırha hiç güvenmesin. Soruşturmanın selameti için o zırh TBMM’de kalkar. Tüm ihmallerin hesabı sorulur…"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Vites Değiştirirken Bir Sorun Olmasının 5 Olası Nedeni
Vites Değiştirirken Bir Sorun Olmasının 5 Olası Nedeni

Bazen arabamıza biner, motoru çalıştırır ve keyifle yola çıkmaya hazırlanırız. Ancak vites koluna dokunduğumuzda işler yolunda gitmez. Vites geçişlerinde bir sertlik, zorlama ya da alışık olmadığımız bir direnç hissederiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu